CyHi the Prynce - Hystori (2014)

Alternatieve titel: Black Hystori Project

Label: GOOD

1. Prelude (0:26)
  2. Intro (Black Hystori) (1:11)
  3. Huey (3:48)

14. Coretta (3:03)
  15. Good Night (3:38)

met Marian Mereba

16. Guitar Melody (4:20)
  17. Outro (Interlude) (0:23)
  18. Black Pride (4:50)

met Miloh Smith en Kissie Lee

Mandela, wat een track!

avatar van Delars
Zeer dope mixtape. Kanye is trouwens de executive producer van deze mixtape. Ik heb CyHi nog nooit zo goed horen rappen als op deze tape.

avatar van Holla
Cyhi altijd een matige rapper gevonden maar Huey klinkt toch echt heel erg dik!

avatar van D-Clutch
Geweldige tape, een van de beste mixtapes die ik in hele lange tijd heb gehoord. Goeie producties, maar het is Cyhi zelf die duidelijk de show steelt en een uur lang losgaat. Ongelooflijk hoe deze man is gegroeid. Onderstaand filmpje is ook een aanrader om te bekijken, bij Sway In The Morning.. Rev Run komt ook nog even langs en iedereen is duidelijk onder de indruk van wat Cyhi daar laat horen, mooi om te zien.

klik

avatar van Delars
Geweldige reactie van Sway!

avatar van Jordyp
Zijn gastoptredens vielen mij al regelmatig op, maar hij laat hier even horen dat die zich ook in z'n eentje makkelijk staande houdt. Weet niet of er ook een regulier album aan zit te komen, maar ik kan iig al niet meer wachten op zijn volgende project!

avatar van carero
Begin van het jaar aantal keer opgezet, was er best van onder de indruk, maar tegen het einde van het jaar toch ver in mijn geheugen weg gezakt. Na weer opnieuw aan het luisteren en bevalt misschien nog wel beter dan toen der tijd.