Stream of Passion - A War of Our Own (2014)

Label: [PIAS]

1. Monster (5:53)
  2. A War of Our Own (4:10)
  3. The Curse (4:25)
  8. Delirio (5:02)
  9. Earthquake (4:27)
  10. Secrets (4:39)
  11. Don't Let Go (6:00)
  12. Out of the Darkness (4:43)
  13. The Curse [Acoustic] *
avatar van The_CrY
YouTube - Stream of Passion - "The Curse" lyric video

Het eerste volle nummer is bekend! Klinkt lekker!

avatar van Nicole_1989
Klinkt heerlijk!
Heb hem ook live in een akoestische versie mogen aanschouwen bij hun akoestische concert in Utrecht, in september/oktober geloof ik. Was ook erg mooi!

avatar van Rinus
Komt 18 april in Bibelot in Dordrecht voor de CD presentatie. Ik ga daar aanwezig zijn.

avatar van Ayreonfreak
Op zich wel weer een redelijke cd. Alleen de stem van Bovio is in mijn optiek altijd al een aankoop waard. Pakkende riffs en fijne toetsen, het zal blijken hoe dit in de komende weken gaat uitpakken. Voorlopig een voorzichtige drie punten met kans op meer.

avatar van E-Clect-Eddy
Metal is niet aan mij besteed maar als er een zangeres in de band zit dan wil ik die wel een luisterbeurt gegeven. Als die zangeres ook nog eens Mexicaans is dan hoop ik natuurlijk dat ze een beetje als wijlen Rita Guerrero (RIP) klinkt van Santa Sabina, die alternatieve rockers uit Mexico met een vleugje Gothic.

Dat is er inderdaad wel in terug te vinden maar het is me net iets te veel Metal en ook al ligt dat niet ver van Gothic Rock het is met net een brug te ver. Voorlopig maar 3 sterren misschien als ik het nog eens hoor dat het beter bevalt...

avatar van james_cameron
Weinig verrassend vierde album. Degelijk, maar vergeleken met eerder werk wordt er geen progressie geboekt. De beste tracks zijn uptempo songs als The Curse en Burning Star, beiden lekker heavy en meeslepend. Er had wel wat meer pit in mogen zitten, al met al. Eén en ander is iets te pathetisch aangezet en net als op het vorige album vind ik de spaans gezongen passages behoren tot de minste van het album. Door de vakkundige uitvoering en de stevige produktie blijft de licht gothische metal op de rails, maar de band heeft wel eens beter geklonken, alsmede betere songs geschreven. De zang van Marcela Bovio is overwegend imposant, maar wanneer je het hele album in één keer beluisterd werkt ze sporadisch wel op de zenuwen. De nadelen van fluitketelmetal.

avatar van Rinus
Goed 4de album van de band. Misschien is de verrassing eraf, maar er wordt vakkundig gemusiceerd. De nummers zijn ook in orde. Ik heb de dubbel lp uitvoering met drie bonus tracks.

avatar van Darkzone
Rinus schreef:

Ik zag deze 2lp (paars splatter) pas geleden bij No Dust Records in de bakken staan voor 15 euro nieuw in het seal. Ooit had ik hun debuutalbum op cd en die heb ik veel gedraaid, dus dit was niet helemaal een blinde aanschaf, ondanks de mooie prijs en dito hoes.

Ik vind het een erg lekker album in de stijl/hoek van Epica. Bij Epica wil het allemaal nog weleens té worden (te bombastisch en te luid), blijft het hier veilig binnen de lijntjes. En dat is ook weleens fijn.