Wolfmother - New Crown (2014)

Australiƫ
Uitgebracht in eigen beheer

1. How Many Times (2:40)
  2. Enemy Is in Your Mind (4:00)
  3. Heavy Weight (3:56)
  4. New Crown (5:36)
  5. Tall Ships (5:12)
  6. Feelings (2:26)
  7. "I Ain't Got No" (4:07)
  8. She Got It (2:46)
  9. My Tangerine Dream (5:16)
  10. Radio (5:06)
  11. I Don't Know Why * (4:05)
avatar van NielsvWouwe
Ik vind t bijzonder om te lezen hoe mensen lopen te klagen over hoe het album beter geproduceerd had mogen worden en dat t te haastig klinkt... Zouden dit dezelfde mensen zijn die zeiden dat Cosmic Egg niet het rauwe had wat de eerste plaat had.. Dat de reorganisatie van de band het geluid niet ten goede was gekomen.. Dat de 4e man in de band bij het opnemen van Cosmic Egg het allemaal maar te gelikt maakte... Ik moet toegeven dat ik het album nu pas voor het eerst hoor en dat ok de band helaas na 7 keer live gezien te hebben een klein beetje uit het oog ben verloren.. Nu na een avond doorhalen kom ik het album tegen... Feelings had van mij niet gehoeven maar daarnaast ben ik bijzonder blij dat er nog steeds mooie ouwe garde retro rock gemaakt wordt!
Lekker album en ik hoop dat ze met een 4e komen!