Edge of Thorns - Insomnia (2014)

Duitsland

10. ...of Hearts That Burn
  11. The 7 Sins of Arthur MacGregor
  12. ...Is This the Way It Ends
Ozric Spacefolk
Hoe zal een band klinken die genoemd is naar één van mijn lievelingsplaten van Savatage...

avatar van jailhouserocker1
Haha, je maakte me nieuwsgierig. Ben eens gaan zoeken. Nou het is in ieder geval geen supergroup
en het nummer op youtube lijkt als 6 druppels water op Accept.
YouTube - EDGE OF THORNS - METAL UNITY (feat. Ralf Scheepers)

Ozric Spacefolk
Ralf Scheepers is de zanger van Primal Fear. En als je ook nog eens zegt dat het op Accept lijkt, dan sla ik het over, want zo'n ouderwetse pot 80's metal is niet aan mij besteed.

avatar van Bastiaan Tuenter
Ozric Spacefolk schreef:

Niet als Savatage. Je moet meer denken aan typisch Duitse heavy/power metal.

Ook prima.

Toch hoop ik ooit weer een plaat tegen te komen die zo'n indruk op mij maakte als Edge of Thorns.