Family Values '98 (1999)

Rock / Hip-Hop
Label: Immortal

1. Intro (0:57)
  2. Incubus - New Skin (4:26)
  3. Interlude #1 (0:54)
  4. Orgy - Dissention (3:48)
  5. Orgy - Gender (4:31)
  6. Orgy - Blue Monday (4:07)
  7. Interlude #2 (0:51)
  8. Limp Bizkit - Cambodia (4:31)
  9. Limp Bizkit - Faith (2:29)
  10. Limp Bizkit - Jump Around (2:44)
  11. Interlude #3 (0:37)
  12. Ice Cube - Check Yo Self [Remix] (2:45)
  13. Ice Cube - Natural Born Killaz (3:06)
  14. Ice Cube - Straight Outta Compton / F* tha Police (3:36)
  15. Intelude #4 (0:45)
  16. Rammstein - Du Hast (4:30)
  17. Interlude #5 (1:10)
  18. Korn - Shot Lever Medley (7:10)
  19. Korn - Freak on a Leash (4:09)
  20. Korn - Twist / Chi (5:05)
  21. Korn - Got the Life (4:23)
Bobiej
ik hep hem nog niet geluisterd maar omdat korn er op staat al een 4*

Bobiej
Hum, ja je hebt wel gelijk. Toen ik net hier kwam was ik nogal Korn verslaafd.

Raekwon the chef
wel leuk album, m'n broer liet dit eens horen, bij Freak On A Leash; kippenvel kippenvel en nog eens kippenvel, ook best wel jeugdsentiment, Ice Cube erop vond ik destijds wel saai, maar als ik nu die tracks zie kan ik me dat niet meer voorstellen.

hoogtepunten zijn wel Freak on a Leash, Shot Lever Medley en New Skin

avatar van ariedirk
Leuke verzamelaar/live-album voor die tijd. Jammer dat er van Rammstein en Incubus maar 1 nummer op staat, maar die zijn wel erg sterk, Ook orgy vind ik live beter uitkomen dan in de studio, vooral de drums komen lekker naar voren.

avatar van vin13
De blue monday cover van Orgy vind ik goed gedaan en de verschillende artiesten zorgen voor de afwisseling.
New skin van Incubus is wel 1 van hun beste.
De soundtrack van Spawn ligt ook wel in de lijn van deze artiesten.

avatar van james_cameron
Weinig bijzonder live-album, een impressie van de Family Values-tour van 1998, toen een aantal van deze bands nog behoorlijk hot waren. Incubus en Orgy komen het beste uit de bus; Ice Cube daarentegen valt behoorlijk door de mand. Ook Limp Bizkit, Rammstein en Korn heb ik wel eens beter horen presteren. De segmenten die de verschillende bands krijgen toebedeeld worden verbonden door korte, nietszeggende instrumentale intermezzo's.