Matisyahu - Youth (2006)

Reggae
Label: Epic

1. Fire of Heaven / Altar of Earth (3:58)
  2. Youth (4:18)
  3. Time of Your Song (4:27)
  4. Dispatch the Troops (4:05)
  5. Indestructible (4:09)
  6. What I'm Fighting For (2:11)
  7. Jerusalem (4:00)
  8. WP (3:58)
  9. Shalom/Saalam (1:05)
  10. Late Night in Zion (3:13)
  11. Unique Is My Dove (3:24)
  12. Ancient Lullaby (4:18)
  13. King Without a Crown (3:42)
avatar van musicfriek
Hahaha, jouw nickname, geweldig!

Joa, 'k vindem zelf ook schitterend!

avatar van GraveyardJunkie
Ik heb hem gezien op Lowlands 2006, ik kende hem al en had de cd toen ook al. Wat een geweldig optreden, bij Time of Your Song op Lowlands kreeg ik kippevel... geweldig!! 4,5*

avatar van Reint
Inderdaad een erg mooie/gave plaat. 4 sterren verdient hij sowieso wel.

Youth is 1 van de beste reggea platen die ik ooit gehoord heb stuk voor stuk goeie nummers . Maar ook erg goeie teksten

avatar van Pellie
Ik vind het nummer WP erg sfeervol. Schitterende plaat. Hoewel reggae niet mijn favoriete muziekstijl is kan dit plaatje me behoorlijk boeien. Eén van de betere reggaeplaten die ik ken.

Ook voor mij een van de betere reggaeplaten. Erg erg erg goede producties!! Matisyahu is een van de meest getalenteerde artiesten die ik ken. 4.5* voor nu.
1 heel klein minpuntje is dat de zang niet altijd even sterk is imo.

Hele sterke plaat, één van de betere van vorig jaar! 4,5*

avatar van Lukaz
Op Lowlands was ik er ook bij, kende toen maar weinig nummers van hem, maar was erg onder de indruk. Dat was eigenlijk de aanleiding dat ik deze plaat aanschafte. De teller staat nu op 3.5, maar kan nog wel eens verhoogd worden

avatar van Reijersen
Vind deze toch wel minder als de voorganger. Het is allemaal weer hetzelfde recept en teveel van hetzelfde. Niettemin is het het beluisteren waard.

avatar van TheFunkyM
Ik vind zijn eerste cd net iets lekkerder klinken. Die vind ik iets meer sfeer uit ademen..
Verder blijft dit ook een lekkere cd.. Erg afwisselend.
voorlopig 3,5

Joy
zo snel als het populair werd zo snel verveeldee het ook

avatar van coldwarkids
Uhm...... nee

avatar van Shelter
Ik vind deze een stuk minder dan het live album, op de een of andere manier is deze iets te glad gestreken. Het live albumklinkt veel rauwer, waardoor de nummers beter uitkomen vooral kwa delivery en feeling. Het is zeker niet slecht maar ik draai deze vrijwel nooit meer in tegenstelling tot het live album.

avatar van N811
Leuk hoor

avatar van wendyvortex
Tweedehands aangeschaft en meteen helemaal verliefd op dit album.

avatar van discipline
Dit album valt me beetje tegen. Staan wel wat leuke nummers op maar het doet me vrijwel weinig.

Een 3*

avatar van SemdeJong
Groeiplaat. Hoe vaker je draait, hoe beter het wordt. King without a Crow is een sterke afsluiter.