50 Cent - Animal Ambition (2014)

Alternatieve titel: An Untamed Desire to Win

Label: G-Unit

1. Hold On (3:46)
  2. Don't Worry 'Bout It (4:01)

met Yo Gotti

3. Animal Ambition (3:08)
  4. Pilot (3:20)
  5. Smoke (3:51)

met Trey Songz

6. Everytime I Come Around (3:10)

met Kidd Kidd

7. Irregular Heartbeat (3:39)

met Jadakiss en Kidd Kidd

8. Hustler (3:05)
  9. Twisted (3:14)

met Mr. Probz

10. Winners Circle (3:23)

met Guordan Banks

11. Chase the Paper (4:17)

met Kidd Kidd, Prodigy en Styles P

12. The Funeral * (2:49)
  13. You Know * (3:01)
  14. Flip on You * (3:19)

met ScHoolboy Q

avatar van Harderwiek
Inclusief onze eigen Mr. Probz. Volgens mij is 80% van dit album al uitgebracht, of zie ik dat verkeerd? Zie steeds zoveel nieuwe langskomen van 50. Maar misschien staan die hier wel niet allemaal op. Van wat ik gehoord heb klonk het meesten wel goed, overigens.

avatar van Yestsida
Harderwiek schreef:
Volgens mij is 80% van dit album al uitgebrackt, of zie ik dat verkeerd?

Er zijn toch al 6 van de 11 nummers uitgebracht, het 7de (Everytime I Come Around) brengt hij dinsdag uit.

Jammer dat The Funeral en Big Rich Town niet op het album komen. Al was dat van het laatstgenoemde nummer al van het begin af aan bekend.

avatar van bennerd
Heb er nog geen tracks van gehoord, maar hier heb ik echt veel te veel zin in.

Deranged
Als ik die nummers hoor kan ik nog steeds enkel concluderen dat de man niet in de wieg is gelegd voor dit vak.

avatar van Holla
Op zich kan ik hier gigantisch veel meer van genieten dan van de werken die hij afgelopen jaren uitgebracht heeft. Toch is het nog geen GRODT, maar dat is ook niet mijn verwachtingspatroon. Met name verrast en benieuwd naar de bijdrage van Mr. Probz

avatar van René.
Deranged schreef:
Ja, helemaal mee eens. Paar nummers geluisterd maar het gaat echt helemaal nergens over.

Deranged
Onkundige mompel vocalen en teksten die nog steeds elke puberale wannabe bij elkaar kan brabbelen maken dat ik me blijf afvragen waarom mensen zit zouden tolereren en zelfs aan kunnen geven dit met enig enthousiasme te zullen ontvangen.

Het heeft bijvoorbeeld ook niet die humoristische touch die een Busta of Redman wel heeft.

Het neemt zichzelf ook nog eens gruwelijk serieus.

avatar van Harderwiek
Soms is het toch lekker om geen diepzinnige muziek te luisteren? 50 kon mij - en ik hoop dat die het met deze plaat weer een beetje kan - daar vroeger altijd goed in voorzien, ik vond zijn stemgeluid altijd fijn klinken en door zijn kleuterteksten rijmt het geheel lekker weg Voeg daar zijn effectieve refreinen, en vaak goede keuzen in beats aan toe, en je hebt vaak gewoon lekkere muziek.

Ik wil niet beweren dat ik alles van 50 kan waarderen, allesbehalve zelfs. Maar als ik met vrienden bijvoorbeeld aan het voetballen ben in de zomer, luister ik bijvoorbeeld liever Get Rich or Die Tryin' dan - om bij jou voorbeelden te blijven - naar Muddy Waters of The Big Bang.

En dat hij zichzelf zo serieus neemt, maak het alleen maar leuker om te beluisteren

avatar van Holla
Er zullen nog wel wat deluxe tracks komen omdat hij aangaf ook nog een nummer met ScHoolboy Q te hebben wat was bedoelt voor Oxymoron, daar kijk ik waarschijnlijk nog het meest naar uit

avatar van Holla
Hmm, die nieuwste met Kidd Kidd vind ik wel vet. Kidd Kidd is zelf iets minder maar 50 komt hard

Gard

avatar van Bedorvenkebab
Tof voor probz dat hij op het album mag staan. Tof voor de wereld dat 50 nog bezig is.

hier is de deluxe tracklist met Q.

01. Hold On
02. Don't Worry Bout It (Feat. Yo Gotti)
03. Animal Ambition
04. Pilot
05. Smoke (Feat. Trey Songz)
06. Everytime I Come Around (Feat. Kidd Kidd)
07. Irregular Heartbeat (Feat. Jadakiss & Kidd Kidd)
08. I'm A Hustler
09. Twisted (Feat. Mr. Probz)
10. Winners Circle (Feat. Guordan Banks)
11. Chase The Paper (Feat. Prodigy, Kidd Kidd & Styles P)
12. The Funeral
13. You Know
14. Flip On You (feat. ScHoolboy Q)

avatar van Holla
Irregular Heartbeat klinkt toch wel weer erg lekker hoor!

Juist! Hustler, The Funeral, en Irregular Heartbeat

avatar van Holla
Mr Probz laat toch weer zien hoe je een goed refrein levert zeg, wat een heerlijke track!

Rot beat.

avatar van Ralph.
Wat ik tot nu toe heb gehoord klinkt echt wel goed. En heb inclusief The Funeral zo'n 7 tracks gehoord. Dus ik ben wel heel enthousiast. Wel jammer dat er niets is gedaan met 'We Up', want dat vind ik echt een geweldig nummer met heerlijke laidback beat.

Ralph. schreef:

Dat is geloof ik een single van 'Street King Immortal', het tweede album van 50 wat dit jaar zou moeten komen, naast deze plaat. Dus wellicht vind je hem nog terug op die plaat

Zie dit toch meer als een veredelde mixtape die enkel vanwege commerciële doeleinden als officieel album wordt uitgebracht. Zie Street King Immortal toch echt als de langverwachte plaat die 50 Cent weer terug op de radar moet brengen.

De hook van Mr Probz klinkt aardig. En met een beetje promotie had Smoke een hit kunnen worden, denk ik.

28ossie schreef:

Toch is een album.

avatar van René.
Overdreven veel videos zeg.

Zeker voor een mixtape.

Leuk toch?

Ja

smoke is echt een chill nummer. en die met probz mag er ook wezen. voor de rest vind ik sommige nummers wel chil maar niet echt bijzonder. jammer maar ik wacht nog steeds op SKI

avatar van -marco-
1,0
Wat slecht dit zeg

FelipeGutiérrez
Dat nummer met ScHoolboy Q, geweldige track! Dit had ik graag op de deluxe van Oxymoron gezien.

avatar van Holla
Vind die track met Q juist beter passen op dit album haha

Zeker geen slecht album, de deluxe editie ziet er ook extreem vet uit

avatar van Oortrommel
1,0
Dit wordt een gigantische flop, maar een tegenvaller is het niet, na Curtis en Before I Self Destruct. Dat mensen hier nog naar uitkijken verbaast me wel eigenlijk, gezien 50 Cent sinds 2005 niks interessants meer heeft uitgebracht én alle tracks al bekend zijn ondertussen.