menu

Mac Miller - Faces (2014)

mijn stem
4,03 (39)
39 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: REMember (I)

  1. Inside Outside (1:52)
  2. Here We Go (2:47)
  3. Friends (6:38)
  4. Angel Dust (3:43)
  5. Malibu (3:31)
  6. What Do You Do (3:52)

    met Sir Michael Rocks

  7. It Just Doesn't Matter (3:36)
  8. Therapy (4:09)
  9. Polo Jeans (3:42)

    met Earl Sweatshirt

  10. Happy Birthday (2:52)
  11. Wedding (4:09)
  12. Funeral (3:44)
  13. Diablo (3:18)
  14. Ave Maria (2:55)
  15. 55 (0:52)
  16. San Francisco (2:44)
  17. Colors and Shapes (5:30)
  18. Insomniak (4:06)

    met Rick Ross

  19. Uber (4:31)

    met Mike Jones

  20. Rain (2:33)

    met Vince Staples

  21. Apparition (3:28)
  22. Thumbalina (3:06)
  23. New Faces v2 (5:30)

    met Earl Sweatshirt en Retch

  24. Grand Finale (3:36)
totale tijdsduur: 1:26:44
zoeken in:
avatar van Holla
3,5
Lekker tape is dit zeg! Zowel Ross als Mike Jones als Earl Sweatshirt komen gigantisch hard omdat ze op de juiste plaats gezet zijn!

FelipeGutiérrez
Was iets te lui om deze zelf op de site te plaatsen.

Dat Mac Miller dope projecten kan droppen, is natuurlijk al een tijdje geen verassing meer. Ook hierop staan weer veel goede tracks. Ook de features (Earl ) zijn allemaal van toegevoegde waarde, hoewel ik graag ScHoolboy Q en Ab-Soul wat meer had willen horen doen dan alleen maar een refreintje en wat adlibs, maar goed, dat mag de pret niet drukken. Voor mijn gevoel is dit ook zijn eerste project sinds Blue Slide Park, waarop hij zijn ''oudere'' kant ook weer deels toont. Zo deed ''Happy Birthday'' mij heel erg denken aan Mac's mixtape K.I.D.S. Een paar fillers zitten hier wel op, maar over het algemeen gewoon een mixtape die heel goed te pruimen is.

4*

avatar van Appels123
4,0
Maar eens luisteren. Vond WMWTSO geweldig dus...

avatar van gil335
3,5
FelipeGutiƩrrez schreef:
Was iets te lui om deze zelf op de site te plaatsen.

Voor mijn gevoel is dit ook zijn eerste project sinds Blue Slide Park, waarop hij zijn ''oudere'' kant ook weer deels toont. Zo deed ''Happy Birthday'' mij heel erg denken aan Mac's mixtape K.I.D.S.

4*

qua geluid misschien wel maar zeker niet de tekst! hij rapt over iemand (zichzelf?) die depressief is terwijl er een verjaardag aan de gang is. niet echt iets wat je op K.I.D.S zou vinden

avatar van Feelthatmc
4,5
Hij komt wel lekker hard hoor, vind ook dat er een paar echt lekkere nummers op staan. Op dit moment vind ik vooral It just doesn't matter, Ave Maria, Rain en New Faces geweldig!

avatar van Appels123
4,0
Lekkere mixtape hoor! New Faces, Happy Birthday en What Do You Do zijn op dit moment de favorieten.

avatar van Appels123
4,0
Ik verhoog hem gewoon met nog een halfje. Er staan zeker een paar fillers op, maar naast die ik al eerder heb genoemd, zijn Here We Go, It Just Doesn't Matter, Therapy, Polo Jeans, Wedding, Uber en Insomniak ook gewoon keihard.

avatar van gil335
3,5
Mac maakt hier naar mijn mening opnieuw een fout die hij al enkele keren gemaakt heeft. Hij kan zeker topmuziek maken en heeft dit ook al enkele keren bewezen maar 'naar mijn mening' moet hij dringend leren keuzes maken.
Ik krijg de indruk dat hij gewoon muziek maakt en alles uitbrengt. Deze mixtape met maar 12 nummers, die voorzichtig geselecteerd zouden worden zou naar mijn idee stukken beter zijn gwn doordat de fillers eruit zijn. Er staan goeie nummers op maar door de 24 nummers en de tijdsduur van 1:26 ! ... kijk ik ertegen op om het album te beluisteren.

avatar van Jellemans
Here We Go is de enige track waar ik nog naar luister op deze tape, maar dan wel elke dag, voor de laatste maanden. Ik denk dat ik verslaafd ben aan die Delfonics sample. red me

help

avatar van shaadiq haynes
3,5
'Faces' bevat enkele sterke tracks, maar anderhalf uur zeer gelijkaardige beats & flow is echt te veel van het goede. Is er dan niemand van zijn management of label die zegt 'dude, QUALITY CONTROL. Gooi 10 songs weg en je hebt een echt goede plaat.'?

avatar van Delars
4,5
Nog steeds op repeat.

avatar van woutorrmusic
4,0
Na al die tijd staat deze mixtape nog steeds als een huis. Misschien minder goed uitgewerkt dan Watching Movies en ander werk, maar het geheel luistert gewoon perfect weg. Vier en een halve ster, bij dezen.

avatar van carero
4,0
Deze week ook op Spotify beschikbaar.

avatar van thomzi50
3,5
Alleen deze week?

avatar van Poles Apart
"Shit plaat. Ik noem hem dan ook 'Faeces'..." aldus een teleurgestelde Miller-fan, vlak na de release.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:58 uur

geplaatst: vandaag om 10:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.