Shirley & Company - Shame Shame Shame (1975)

1 stem

Dance
Label: Philips

1. Shame, Shame, Shame [Vocal Version] (4:05)
  2. Shame, Shame, Shame [Instrumental Version] (5:13)
  3. Another Tear Will Fall (2:43)
  4. I Guess Things Have to Change (3:35)
  5. Disco Shirley (3:16)
  6. Jim Doc Kay (3:55)
  7. Love Is (2:34)
  8. Cry, Cry, Cry [Vocal Version] (3:07)
  9. Cry, Cry, Cry [Instrumental Version] (3:23)
  10. I Gotta Get Next to You (3:53)
  11. Keep on Rolling On (3:38)
avatar van Dibbel
Hmm, ik heb dezelfde hoes, maar dat is wel degelijk een LP met 11 nummers en ook het tweede hitje Disco Shirley (I'm Disco Shirley from L.A.) er op.
Shame, Shame, Shame blijft natuurlijk een heerlijke far out souldiscostamper en stond precies 42 jaar geleden op nummer 1 (OMG...).
Diejen andere op de hoes is volgens mij Nixon.

avatar van E-Clect-Eddy
Dibbel schreef:

correctie indien, zou ik zeggen.

Shirley And Company* - Shame Shame Shame (Vinyl, LP, Album) at Discogs

avatar van bikkel2
Lijkt mij ook Nixon Dibbel.
Ging Shame Shame Shame nou over Nixon??
Nee toch?
Was wel de periode dat alle shit naar buiten kwam.

avatar van Dibbel
Heb eigenlijk nooit echt naar de tekst geluisterd, maar het zou best kunnen. Nu toch wel zin om het op te zetten ...

Die correctie doe ik nog wel een keer Eddy, of ik voer hem als echte LP op, maar het is me nu te laat.
Het 7" singeltje was nl. wel op Philips (dat weet ik nog), maar het lijkt me sterk dat Philips (en dat waren altijd Nederlandse persingen) in 1975 al 12" singles uitbracht.
De LP die ik heb is een Amerikaanse persing op Vibration Records (Englewood, New Jersey) met sneetje in de hoes en ik weet bij Holy Mozes niet meer waar ik hem vandaan heb (slight touch of Alzheimer nu onderhand?).
Geproduceerd door Silvia (Robinson) wier kleine hitje Pillow Talk weer wel op deze EP staat, maar niet op de LP.
Zo.

avatar van E-Clect-Eddy
Dibbel heb een correctie ingediend, effe kijken of die er doorheen komt.