Stereo MC's - Supernatural (1990)

Hip-Hop / Dance
Label: 4th & Broadway

1. I'm a Believer (4:35)
  2. Scene of the Crime (4:04)
  3. Declaration (3:08)
  4. Elevate My Mind (3:19)

met Cath Coffey

5. Watcha Gonna Do (3:55)

met Afrika Baby Bambaataa

6. Two Horse Town (5:10)
  7. Ain't Got Nobody (4:43)
  8. Goin' Back to the Wild (4:31)
  9. Lost in Music (4:34)
  10. Life on the Line (3:57)
  11. The Other Side (4:42)
  12. Set Me Loose (3:29)
  13. What's the Word (3:39)
  14. Early One Morning (3:45)
  15. Smokin' with the Motherman (7:50)
  16. Relentless (4:43)
avatar van T.O.
Met speciale aandacht voor het geweldige nummer "Lost in Music"

avatar van andré
T.O. schreef:
Met speciale aandacht voor het geweldige nummer "Lost in Music"

...en vergeet ook 'Elevate My Mind' niet! (dat zijn dan meteen de enige 2 nummers die ik van dit album ken )

avatar van LeRoi
Met plaatsvervangende schaamte moeten aanzien dat het gemiddelde 2,5 * was. Effe 'opgepimpt' tot 3! Toch echt een heel lekkere plaat van een swingende band!

avatar van Oldfart
Vanavond sinds jaren weer gehoord: meteen maar een verhogingkje er tegen aan, ooit als voorprogramma van Living Colour in vrdenburg gezien; helft van het publiek swingde, andere helft riep boe ( die met de lange haren): resultaat LC boos op tweede helft van het publiek.

avatar van LeRoi
Tja, soms hebben bands wat meer tijd nodig om de waardering te krijgen die ze verdienen...
Helaas SM's nooit live gezien, wel Living Colour: in Muziekcentrum in Enschede en dat was ONVERGETELIJK!...snel weer eens draaien!

avatar van Martijn Jonkers
Wat een ongelofelijk lekker album is dit toch. Gisteren nog maar weer eens een keer gedraaid en toen viel weer op wat een lekkere flows en grooves dit album heeft. Two Horse Town is voor mij het hoogtepunt. Het ademt echt die sfeer van dance begin jaren '90. In de zomer van 2006 waren ze op Marktrock in Leuven. Zeer de moeite waard!