Hitzone 34 (2006)

Alternatieve titel: 538 Hitzone 34

Label: Capitol

1. Coldplay - Talk (4:27)
  2. Pussycat Dolls - Stickwitu (3:29)
  3. Robbie Williams - Advertising Space (4:37)
  4. Kelly Clarkson - Because of You (3:41)
  5. Sugababes - Ugly (3:04)
  6. Black Eyed Peas - My Humps (3:45)
  7. Anouk - One Word (4:01)
  8. Lucie Silvas - Nothing Else Matters (3:04)
  9. Lange Frans & Baas B - Mee Naar Diemen-Zuid (3:13)
  10. Katie Melua - Nine Million Bicycles (3:16)
  11. Di-rect en Wibi Soerjadi - Blind for You (3:43)
  12. Gavin DeGraw - Chariot (3:53)
  13. Hi_Tack - Say Say Say (Waiting 4 U) (2:54)
  14. Jan Smit - Laura (3:08)
  15. Nickelback - Far Away (3:41)
  16. Mariah Carey en Jermaine Dupri - Get Your Number (3:16)
  17. Bob Sinclar - Love Generation (3:27)
  18. Anastacia - Pieces of a Dream (3:59)
  19. Racoon - Laugh About It (3:30)
  20. Christian Walz - Wonderchild (3:29)
  21. Kane - All I Can Do (3:02)
avatar van avdj

avatar van Music4ever
avdj schreef:
Met de toppers Laura en Mee Naar Diemen-Zuid.

En dan toch zo'n laag cijfer?

1,0
Tja, deze kan ik beoordelen zonder er naar te luisteren.
Ik geef een 1 voor de moeite. Een paar goede nummers, zoals Talk van Coldplay en One Word van Anouk is ook een topper, verder vind ik het erg mager. Maar leuk voor de jeugd!

avatar van musicfriek
Nickelback, Kane, Lange Frans, Kelly Clarkson en Lucie Silvas gelijk doorspoelen. Verder weinig boeiende cd. 2*

avatar van Kos
Kos
avdj schreef:
Met de toppers Laura en Mee Naar Diemen-Zuid.
Zo'n 'Wonderchild' vind ik nog 10 keer erger.

Inderdaad. Nummers die ik zelf nog wel vind gaan zijn die van Hi_Tack, Anouk en Coldplay en Racoon. Black Eyed Peas en Mariah Carey vond ik eerst ook nog wel te doen, maar heb ik nu echt te vaak gehoord.

shappy1010
Vind advertising space van Robbie Williams toch stiekem wel een erg mooi nummer....Weet iemand eigenlijk waar of over wie de tekst eigenlijk gaat?

ps. dat love generation kutnummer ken ik echt niet meer horen.

Het is het officiele WK-nummer toch? Dus je bent er voorlopig nog niet vanaf.

Ik was het in december al goed zat.

avatar van gemaster
1,0
Advertising Space is juist een verschrikkelijk nummer. Dan was 'Trippin' nog een stuk beter.

Dankzij Q-Music op mijn werk ken ik echter wel alle nummers. Een 1* lijkt me hier wel op zijn plaats.

avatar van Kos
Kos
Chariot en Laugh about it zijn de enigen die ik kan aanhoren.

avatar van jurado
waarom staat dit op musicmeter?? Zo kunnen we alle tel-sell cd's ook wel gaan bekritiseren.
Dit soort troep wordt voor grof geld aangeboden en gekocht door jongetjes en meisjes van 11 en volslagen debielen.
Pure oplichterij

De jongens, meisjes en volslagen debielen worden niet gedwongen. En als het grof geld oplevert ben je een dief van je eigen portemonnee als je het niet op de markt bent.
Waarom het op Mume staat is vers twee.

avatar van tnf
tnf
Waarom zouden ze er niet op mogen? Niet dat je klakkeloos elke verzamelcd erop moet gaan zetten, maar de Hitzone-cd's komen altijd op 1 in de verzamelalbum-lijst. Conclusie: Ze zijn zeer bekend, en daarom onmisbaar op deze site. Of je er nou van houdt of niet: Het fenomeen 'Hitzone' is gewoon een onderdeel van de Nederlandse muziekcultuur.

Een leuk onderdeel of een walgelijk onderdeel, dat mag je verder voor jezelf uitmaken.

1 puntje: Het zijn over het algemeen niet van die serieuze muziekliefhebbers die ze kopen, en daarom zal je de liefhebbers ervan hier niet zo snel zien.

Ik heb er zelf trouwens vier uit de reeks (3, 6, 13, 14), dat zal ik maar even opbiechten, maar die waren allen tweedehands en kostten me maar een paar euro per stuk. Om muziek op oude cassettes te vervangen door cd's (vroeger vond ik dat soort muziek geweldig).
Als je bezoek hebt zijn dit soort cd's bovendien heel erg handig. Als behang. Tenzij je een heel erg alternatief type op bezoek hebt, stoort het niemand.

avatar van Ali Chemicali
1,0
Achjah als iemand deze liedjes nou leuk vind moet ie dat toch zelf weten, hoeft het niet meteen een debiel te zijn.
Ik heb ook een paar gehad, maar al jaren niet meer gedraaid of ze zijn gesneuvelt met de jaren:P heb agresieve broer=D heeft er weleesn 1 stuk gemaakt

avatar van Ali Chemicali
1,0
overigens er staat 1 nummer op dat ik wel bekoor en m'n moeder ook, Blind For You, wat een pianospel heerlijk vind ik dat

shappy1010
Eens dat de individuele artiesten niet mogen ontbreken met hun albums op MuMe. Het is ten slotte MUSICmeter, geen Altometer, Radioheadmeter of Classicrockmeter. Dit soort verzamelalbums vind ik echter niet thuishoren hier, omdat vanwege de variateit aan artiesten het onmogelijk is ze te beoordelen. Je krijgt dan vaak van die proteststemmen over hedendaagse of populaire muziek en daar zit niemand op te wachten.

avatar van Nicolage Rico
Er staan veel draken op deze plaat, maar ook een aantal leuke nummers, zoals Bob Sinclair, Coldplay, Katie Melua en Racoon ennuh... Dat was het eigenlijk wel. Daarom 1,5* deze keer, en geen 1*

eazyfan
aj aj aj wat een ramp vind ik deze tof

Talk is wel een goed nummer, de rest valt tegen...

Best wel goede cd. Ben alleen bepaald geen fan van Robbie, Hi_Tack, Jan en Christian Walz. Voor de rest gaat het wel. 2,5 *

avatar van MJ_DA_MAN
Standaard troep. 0,5*.

Talk is goed, Chariot is leuk, Laugh About It is matig, Nine Milion Bicycles is zwak en Love Generation is Bagger. De rest zit tussen bagger en zwak in. Voor Talk en Chariot 1*

Talk is wel redelijk goed. Aan de rest van de cd wil ik geen woorden vuil maken. 1* voor de moeite

avatar van Azzurro
[quote]shappy1010 schreef:

[quote]

Advertising Space gaat over Elvis Presley. In de clip doet Robbie een Elvis-imitatie, het is inderdaad een erg mooi nummer...

joehoeee Kelly Clarkson Because of you
Die is echt TOP!
Ook vind ik Love generation wel geinig
En ik vind Black eyes peace wel oké
en Di'rect ook wel leuk nummer.

avatar van jeroenman
0,5
Ik stem voor het verwijderen van deze compilatie troep, hoor. Zoiets zou gewoon niet door de keuring heen mogen.

avatar van MJ_DA_MAN
0,5
Deze ''muziek''-CD zou eigenlijk gewoon 0,0* moeten krijgen. Ok, 0,1* voor Coldplay dan nog. Helaas is 0,5* het minimum. En dat gemiddelde is ook extreem hoog zeg .

Laurora
jeroenman schreef:

Dank u voor deze wijze woorden

avatar van jeroenman
Laurora schreef:
Dank u voor deze wijze woorden

En zeg maar je, hoor

Weer een verzameling uit de hedendaagse charts.
Maybe wel keer leuk als achtergrond muziekje ofzo