menu

Loscil - Submers (2002)

mijn stem
3,92 (39)
39 stemmen

Canada
Electronic
Label: Kranky

  1. Argonaut I (7:12)
  2. Gymnote (6:01)
  3. Mute (7:33)
  4. Nautilus (7:01)
  5. Diable Marin (4:15)
  6. Resurgam (7:38)
  7. Le Plongeur (7:09)
  8. Triton (6:46)
  9. Kursk (7:09)
totale tijdsduur: 1:00:44
zoeken in:
avatar van The Scientist
4,0
Zo, kwam ik deze even mooi op mijn harde schijf tegen tijdens de grote schoonmaak...
Nog nooit eerder geluisterd, jammer genoeg, heerlijk rustig album, lekkere loops waarin continu kleine dingen veranderen. Zo moet ik electronische muziek hebben, 4,5*

avatar van Jazper
4,0
Vreemd deze plaat. Ik krijg hem niet in mn hoofd, maar als ik m dan weer draai dan besef ik ineens weer hoe mooi ie is. Elke keer weer een oja-gevoel met een glimlach. Fijn!

avatar van The Scientist
4,0
Triton op maximaal volume op de koptelefoon is echt veel te mooi.. het ultieme koptelefoon album wat mij betreft

avatar van John Doe
4,0
Heb 'm nu toevallig ook op voor het eerst en met de koptelefoon, klinkt zeker fijn. Even wachten nog op Triton en dan het volume open. *edit: heel mooi inderdaad en 4 sterren lijkt me exact een goede waardering voor dit album.

avatar van Barney Rubble
4,0
Geweldig album van Loscil; een hele stap voorwaarts zelfs. Een andere user zei eens dat deze artiest steeds iets onmeetbaars tracht te vatten in zijn muziek. Naar mijn mening slaat hij daarmee de spijker op de kop . Op deze plaat lijkt namelijk zinken het onderwerp te zijn. Je hoort hier en daar ploppende geluiden die als kleine luchtbelletjes omhoog lijken te rijzen. De vloeiende synthgolven stromen langzaam als water langs de oren, waarna de bedrukkende beats het licht dimmen. Op Triton zijn deze klankleuren zelfs adembenemend. Een nummer waar je met de koptelefoon in verzuipt. Het zijn dit soort momenten die van Submers een prachtplaat maken.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:36 uur

geplaatst: vandaag om 21:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.