Marianne Faithfull - Give My Love to London (2014)

Label: naïve

1. Give My Love to London (3:56)
  2. Sparrows Will Sing (3:51)
  3. True Lies (2:29)
  4. Love More or Less (3:27)
  5. Late Victorian Holocaust (4:27)
  6. The Price of Love (2:16)
  7. Falling Back (3:49)
  8. Deep Water (3:07)
  9. Mother Wolf (4:06)
  10. Going Home (4:22)
  11. I Get Along Without You Very Well (3:45)
Gracieus album, vergezelt met heerlijke rauwe en scherpe randen. Die je ziel verwondert, pijnigt en verlicht.

Bombus
Ik beluister hem nu weer als voorpret op de aankondiging van het nieuwe album Negative Capability wat in november verschijnt. Late Victorian Holocaust blijft het prijsnummer. Mooie productie en wat een sfeer!

avatar van Lura
Bombus schreef:

Als ik het bericht op haar website mag geloven is dat nieuwe album nog beter!

Bombus
Dat had ik nog niet gezien, en ook een tracklist daar! As Tears Go By voor de 3e keer opgenomen en Witches Song krijgt ook een remake, daar ben ik wel heel benieuwd naar, net zoals de nieuwe nummers.

avatar van Poles Apart
Er staat een behoorlijk lang interview/achtergrond verhaal over de nieuwe plaat in de laatste editie van MOJO.

Bombus
Interessant artikel inderdaad. het wordt zitten de de blues als ik het zo lees.