Kunt U Mij de Weg Naar Hamelen Vertellen, Meneer? (2004)
Alternatieve titel: De Originele Liedjes Uit de Gelijknamige KRO Televisieserie
Label: Universal
Rob de Nijs, Ida Bons, Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Kunt U Mij de Weg Naar Hamelen Vertellen, Meneer? (2:55)
Rob de Nijs, Ida Bons, Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Hé Ho Achter Me Aan (1:44)
Rob de Nijs, Ida Bons, Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Het Vliegend Vloerkleed Kamerbreed (2:37)
Will van Selst - Ik Gaf Mijn Lief Klein Madelein (2:11)
Henk Molenberg, Will van Selst, Rob de Nijs, Ida Bons en Televisie Kinderkoor - Maar een Tovenaar... (3:23)
Rob de Nijs, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Rambam de Rimboe In (2:43)
Ida Bons en Televisie Kinderkoor - De Prins van Doedel aan de Vlier (2:27)
Leen Jongewaard - Ik Ben Gruis (0:27)
Rob de Nijs, Ida Bons, Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Op een Gele Bezem in de Zon (2:46)
Luc Lutz en Televisie Kinderkoor - Pipijn Wordt 1002 (2:56)
Rob de Nijs, Ida Bons en Televisie Kinderkoor - De Trol van Roelofarendsveen (1:59)
Televisie Kinderkoor - Hemeltje, Hemeltje (2:04)
Loeki Knol, Marnix Kappers, Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Op het Hofbal (3:08)
Marnix Kappers - Ik Heb Geen Harp (2:11)
Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor - Hé, Kom op 'T Balkon (3:09)
Rob de Nijs, Marnix Kappers, Wim van der Grijn en Televisie Kinderkoor - Prinsenlied (2:27)
Loeki Knol, Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor - Ach, Ach Rattenvanger (3:19)
Rob de Nijs, Ab Hofstee, Martin Brozius, Loeki Knol, Margreet Heemskerk en Televisie Kinderkoor - Geen Tijd voor Holle Bolle Gijs (2:52)
Loudi Nijhoff - Spokengymnastiek (1:11)
Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor - Het Spook met Spikkeltjes (2:33)
Loudi Nijhoff, Rob de Nijs, Loeki Knol en Televisie Kinderkoor - Een Fee Weet Alle Feestjes (Een Fee Is Eerlijk) (3:45)
Margreet Heemskerk - Ik Zou… (Wanneer Ik Jou Maar Had) (2:45)
Gerard Cox en Televisie Kinderkoor - Kom in de Kudde (3:13)
Ab Hofstee, Rob de Nijs, Martin Brozius, Marnix Kappers en Televisie Kinderkoor - Bitter in de Mond (3:55)
Loeki Knol, Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor - De Meneer van het Hooggerechtshof (5:35)
Loeki Knol, Ab Hofstee en Televisie Kinderkoor - Vermommen Is een Vak (2:31)
Rob de Nijs, Martin Brozius, Jan Blaaser en Televisie Kinderkoor - De Hameler Horlepiep (2:31)
Jan Blaaser, Rob de Nijs, Loeki Knol en Televisie Kinderkoor - Niemand Weet (Repelsteeltje) (2:52)
Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor - In een Spelonk (2:24)
Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor - Gonda van Hillegom (2:11)
Rob de Nijs, Lex Goudsmit, Rita Corita, Ab Hofstee, Loeki Knol, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - De Thee Is Heet en de Taart Staat Klaar (2:49)
Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Leven in de Brouwerij (2:18)
Loeki Knol, Will van Selst, Ab Hofstee, Martin Brozius, Margreet Heemskerk, Rob de Nijs, Coen Pronk, John Lanting en Televisie Kinderkoor - Een Prins Is een Prins (3:08)
Rob de Nijs, Loeki Knol en Televisie Kinderkoor - Weet U Ook de Weg Naar Morpuys (3:36)
Hetty Blok, Georgette Reyevski, Rita Corita, Betsy Smeets en Ellen de Thouars - Iene Miene Mom (Ontwaak) (3:06)
Rob de Nijs, Loeki Knol, Ab Hofstee, Martin Brozius, Will van Selst en Televisie Kinderkoor - Voor Geen Geld (1:42)
Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Slapende Honden Bijten Niet (1:24)
Hetty Blok - Nog Eve Genoveve (2:03)
Will van Selst, Rob de Nijs, Wendela de Vos en Televisie Kinderkoor - Wij Houden in het Geheel Niet van Mekaar (4:32)
Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor - Bertram Bierenbroodspot (3:04)
Jan Blaaser, Loeki Knol, Rob de Nijs, Martin Brozius, Ab Hofstee en Televisie Kinderkoor - Krabben Waar het Jeukt (2:44)
Jan Blaaser, Loeki Knol, Rob de Nijs, Martin Brozius, Ab Hofstee, Will van Selst, Henk van Ulsen, Rita Corita en Televisie Kinderkoor - Reizen op een Reus (3:56)
Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Schiet in de Lach of Ik Schiet (2:22)
Televisie Kinderkoor - Stiekempjes Spioneren (2:04)
Maélys Morel, Ab Hofstee, Martin Brozius, Loeki Knol, Rob de Nijs, Andrea Domburg en Televisie Kinderkoor - Poppenkast Voor, Poppenkast Na (3:05)
Loeki Knol en Televisie Kinderkoor - Altijd Iets Anders (1:47)
André van den Heuvel, Will van Selst, Rob de Nijs, Loeki Knol, Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Wie het Laatst Lacht (5:20)
Enny de Leeuwe, Liesbeth Struppert, Mimi Kok, Eva Smith en Ellen Verhey - Trollentrappel (2:15)
Rob de Nijs, Loeki Knol, Ab Hofstee, Martin Brozius, Will van Selst en Televisie Kinderkoor - Gejaagd door de Wind (4:38)
Ab Hofstee, Loeki Knol, Martin Brozius, Will van Selst en Televisie Kinderkoor - Wat Eten Wij Vandaag? (3:24)
Will van Selst - Waar Waai Je Heen? (2:20)
Rob de Nijs - Er Gaat Helemaal Niets Boven Jou, Lidwientje Walg (3:23)
Loeki Knol, Rob de Nijs, Will van Selst, Martin Brozius, Ab Hofstee, Margreet Heemskerk en Televisie Kinderkoor - Er Is een Lied Dat Komt en Dat Gaat (3:10)
Rob de Nijs, John Lanting, Martin Brozius, Loeki Knol, Ab Hofstee en Televisie Kinderkoor - Bovenste Beste Begane Grond (3:38)
Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Schrik op Schrik (1:46)
Rob de Nijs, Loeki Knol, John Lanting, Elly van Stekelenburg en Televisie Kinderkoor - Nacht en Ontij (4:19)
Martin Brozius - Aernout Koffij (2:42)
Reinoud Anders - Driemaal Om de Tafel (0:18)
Loeki Knol, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Grote Grutten Wat een Grote Grot Is Dat (2:47)
Televisie Kinderkoor - Bonne Bonne Bonne (3:57)
Barend Stip - Hamelen, Vijf Mijl (2:43)
Rob de Nijs, Loeki Knol en Televisie Kinderkoor - Tijd Vliegt (2:52)
Loeki Knol en Televisie Kinderkoor - Schipper Mag Ik met Je Mee (3:24)
Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - De Poedelpoel (2:48)
John Lanting - Ik Ben een Edelman (1:03)
Televisie Kinderkoor - Ure des Gevaars (3:46)
Rob de Nijs, John Lanting, Martin Brozius, Loeki Knol, Ab Hofstee en Televisie Kinderkoor - Liefje, Liefje Lach (3:35)
Martin Brozius, Ab Hofstee, Loeki Knol, John Lanting en Televisie Kinderkoor - Daar Zit het 'm Niet In (3:29)
Emmy Lopes Dias, Martin Brozius, Ab Hofstee, Loeki Knol, Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor - De Minnestreel met Wapperig Haar (2:41)
Emmy Lopes Dias, John Lanting, Ab Hofstee en Televisie Kinderkoor - Dansen Wij Samen de Kuitbroekwals (2:19)
Rob de Nijs en Ab Hofstee - Ongelukkig Verliefd (7:24)
Rob de Nijs en Ab Hofstee - Adel Verplicht (2:31)
Televisie Kinderkoor en Rob de Nijs - Ik Ben een Pop in een Poppenpaleis (4:50)
Rob de Nijs - Luchtkasteel (3:19)
Joop Stokkermans & orkest - De Elvenpoedel (1:30)
Martin Brozius, Rob de Nijs, Loeki Knol en Televisie Kinderkoor - Ik Ben Niet Mooi Geboren (3:55)
Ab Hofstee, Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor - Ik Hoef Geen Hoed (5:30)
Marlies van Alcmaer - De Hertogin op de Draaimolen (2:09)
Wieteke van Dort, Martin Brozius en Hans Otjes - Een Windmolen Draait Als de Wind Waait (2:18)
Televisie Kinderkoor - De Dag Dat Ik Klein Duimpje (2:54)
Andrea Domburg en Rob de Nijs - Hoe de Honger Knaagt (2:10)
Rudi Falkenhagen - Modder Alleen (0:36)
Rob de Nijs, Loeki Knol, Martin Brozius, Ab Hofstee en Televisie Kinderkoor - Het Geluk Is Gek (2:20)
Leen Jongewaard - Marmer en Steen (0:29)
Martin Brozius - Regen, Regen, Regen (2:45)
Televisie Kinderkoor - Aan Wakker Liggen Heb Je Niets (3:06)
Rob de Nijs, Loeki Knol, Margreet Heemskerk, Will van Selst en Televisie Kinderkoor - Ik Ben een Heel Klein Beetje Moe (4:55)
Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor - Kaatje, Kaatje, Kaatje (2:24)
Martin Brozius, Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor - Sprookjes Zijn de Wereld Nog Niet Uit (2:59)
Loeki Knol, Rob de Nijs, Martin Brozius, Ab Hofstee, Will van Selst, Margreet Heemskerk, Jan Hundling en Televisie Kinderkoor - Inpakken en Wegwezen (5:56)
Jules Croiset, Henk van Ulsen, Martin Brozius, Ab Hofstee en Rob de Nijs - Kom Naar Ranonkel en Augustijn (4:24)
Martin Brozius, Ab Hofstee, Loeki Knol, Willem Nijholt, Will van Selst, Margreet Heemskerk en Televisie Kinderkoor - Goed Nieuws (2:11)
Willem Nijholt, Will van Selst, Margreet Heemskerk, Martin Brozius, Loeki Knol, Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor - Wenzela's IJspaleis (4:33)
Rob de Nijs - Langzaam Komt de Tijd (1:48)
Henk van Ulsen - Looie Det (0:18)
Martin Brozius - Pak, Pak, Pak Me Dan (2:21)
Televisie Kinderkoor - Ik Ben Een Kind Uit Een Boek (2:49)
Martin Brozius, Rob de Nijs, Loeki Knol, Ab Hofstee en Televisie Kinderkoor - Als Ik Kon Tekenen Wat Ik Wou (5:49)
Rob de Nijs, Ab Hofstee, Loeki Knol, Martin Brozius, Johan Schmitz en Televisie Kinderkoor - Verder Van Huis Ben Ik Nooit Geweest (2:44)
Martin Brozius, Loeki Knol, Ab Hofstee, Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor - Wij Zijn de Varkens van het Feest (4:54)