Hoobastank - Every Man for Himself (2006)

Label: Island

1. The Rules (0:54)
  2. Born to Lead (3:50)
  3. Moving Forward (4:29)
  4. Inside of You (3:10)
  5. The First of Me (5:26)
  6. Good Enough (3:23)
  7. If I Were You (4:20)
  8. Without a Fight (3:22)
  9. Don't Tell Me (4:14)
  10. Look Where We Are (3:30)
  11. Say the Same (4:03)
  12. If Only (3:30)
  13. More Than a Memory (7:17)
  14. Finally Awake * (4:04)
  15. Waiting * (3:07)
  16. Face the Music * (3:52)
Wordt weer een super album !!

avatar van chansadres
Hij is in ieder geval een heel stuk harder dan de Reason.
Born to Lead vindt ik een erg lekker nummer.

4 sterren nog. Maar moet er nog een paar keer naar luisteren

avatar van jowietje
Ik zag dat je hem kon downloaden ja, maar lijkt me niks.

Ow ja, deze moet ik nog even checken. Hoobastank gaat onder de noemer jeugdsentiment

avatar van musicfriek
The Reason was toch het enige rustige nummer op hun vorige album? De rest was toch vrij "hard"?

En ja hoor, de eerste single is weer een rockballad. Ze hebben het trucje wel door geloof ik. Hoewel If I Were You niet eens een slecht nummer is, maar het is gewoon te voorspelbaar..

het album is wat rustiger dan het vorige. daarvan waren ook wel een paar rustige nummers. maar het nieuwe album heeft meer rustige nummers dan harde. maar al met al het is weer een super album. die teksten zijn gewoon te mooi !!!!!! dus het is een must have !

Na hun tegenvallende eerste album verkijk ik me er niet weer op Ik zal eens een paar nummers luisteren, maar m'n verwachtingen zijn niet al te hoog..

obsessed schreef:

Als 2e single hebben ze Inside of you gekozen dus maar hopen dat het grote publiek het ook een mooi nummer vind. If I Were You gaat niet zo hard en dat is jammer want ik vind het nummer wel goed.

ze hebben net een nieuwe basgitaarist dus is wel te verwachten dat die nog niet zoveel in te brengen heeft maar daarom is dit nog zeker wel een goed album. de teksten zijn weer goed. volgend album zal zeker wel ruiger zijn !

nogal slecht album, echt maar 3 leuke nummers...

the reason is zoveel beter

avatar van HaWe
Leuke cd, maar waarom laten ze hun echte gezicht niet zien? Elke keer zulke ballads... jammer. Ik vond The Reason wel vet, maar If I Were You niet echt, tis zo saai en te langdradig.

Verder is de cd wel vet, kheb hem zelf ook.

Ik las dat Inside of You dus de 2e single gaat worden, jammer vind ik een 'net-niet-nummer'

avatar van james_cameron
Bijzonder lekker klinkend album, vol met single-kandidaten. Een beetje te veel zelfs, en dat is dan ook mijn voornaamste klacht over de plaat. Zeker de helft van de nummers is duidelijk geschreven met radiosucces in het achterhoofd. Maar ach, de nummers zitten goed in elkaar en zijn direct al catchy, dus wat zit ik te klagen. Het minst vind ik het 'je bent jong en je wilt wat' nummer Without A Fight, dat tekstueel echt te simpel is. Daar tegenover staan gelukkig pareltjes als The First Of Me, met de briljante regel "I'm not the next of them, i am the first of me".

'If I Were You' is raak hoor. Okee, dit is niet de meest originele muziek. Maar die zanger heeft een keizalige stem. Fijn rockend zomerplaatje.

leuke cd,, born to lead is wel de leukste vind k

Ze komen in nederland

avatar van HaWe
Echt?:)

Zellof schreef:
Ze komen in nederland

Wat?! Hoe? Wanneer? Vertel!

Renee schreef:

Wat?! Hoe? Wanneer? Vertel!

ze zouden komen maar helaas niet meer

Feeder