menu

Elefant - The Black Magic Show (2006)

mijn stem
3,61 (9)
9 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: Kemado

  1. The Black Magic Show (Introducing) (2:55)
  2. Sirens (3:48)
  3. Lolita (3:30)
  4. The Clown (3:50)
  5. Uh Oh Hello (3:15)
  6. Why (3:52)
  7. Brasil (2:57)
  8. My Apology (3:30)
  9. The Lunatic (3:24)
  10. It's a Shame (3:43)
  11. Don't Wait (6:57)
totale tijdsduur: 41:41
zoeken in:
Travisaholic!
Allesbehalve origineel. 'Interpol-light' kwam al eens voorbij geloof ik. Goede benaming ervoor. Toch klinkt het voorlopig zeer aardig.

avatar van the viking
Als deze kwalitatief in de buurt komt van Turn on the Bright Lights,ga ik deze zeker beluisteren(al hoop ik niet op een exacte Interpol kloon )

Travisaholic!
Nou, hij komt nog niet in de buurt van TOTBL, en ook niet van Antics. Maar dan heb je het ook wel over extreem goed. Dit is gewoon wel aardig. En een exacte kloon is het echt niet, 'erop lijken' verwoordt het goed. Bovendien wordt de tweede helft van dit album steeds luchtiger (en dat is het sowieso in vergelijking met Interpol; luchtiger en toegankelijker, vandaar 'light').

avatar van Ali Chemicali
mooie cover

avatar van mic
4,0
mic
Goed plaatje!

Laurora
Leuke plaat, doet inderdaad heel erg aan Interpol denken. Misschien is het niet erg "origineel", maar dat maakt het nog geen vervelende plaat.

(Nog niet) echt spectaculaire nummers op gevonden, maar ze zijn wel pakkend.

3.5 ster

2,5
Wel een aardige cd, maar ook nog niet echt een pakkend nummer gevonden. Nog maar 1 keer geluisterd, dus naja dan kan ik er verder niet te veel zinnigs over zeggen. Hm om heel eerlijk te zijn heb ik de connectie met Interpol nog niet helemaal te pakken. Maarrrrr... misschien na wat meer luisterbeurten denk ik er anders over. Ik ga zoeken met een zaklamp . Voorlopig... een 2,5.

avatar van lauradance
4,0
klinkt goed

avatar van sjoerd148
3,0
Moonbootleg schreef:
Maarrrrr... misschien na wat meer luisterbeurten denk ik er anders over. Ik ga zoeken met een zaklamp . Voorlopig... een 2,5.


hahaha... the clown en uh uh hello v.s. Pioneer to the falls enEvil....

Gast
geplaatst: vandaag om 16:11 uur

geplaatst: vandaag om 16:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.