B.G Knocc Out & Dresta - Real Brothas (1995)

Label: Def Jam

1. Everyday All Day (3:15)
  2. Jealousy (4:30)
  3. Whose the "G" (4:09)
  4. Compton Swangin (3:47)
  5. Life's a Puzzle (4:22)
  6. B.G. Knocc Out (5:35)
  7. Compton Hoe (4:58)
  8. Micc Checc (4:22)
  9. Compton & Watts (4:21)
  10. 50:50 Luv (4:31)
  11. Real Brothas (4:31)
  12. Do Or Die (4:57)
  13. Take a Ride (4:34)
  14. Down Goes Another Nigga (4:15)
  15. D.P.G.:K (3:55)
eazyfan
man wat een lekkr album Real Brothas,D.P.G.:K(doggpound killer)vind ik wel persoonlijk wel de beste tracks op dit album zeker aan album dat je moet hebben maar waar ik woon is ie niet meer beschikbaar.bedankt
Marcel dat je deze erbij zette tof van je.

avatar van Kos
Kos
eazyfan schreef:
Dan hoef ik 'm verder niet te horen want dat nummer is vrij zielig.

eazyfan
echte wel een klassieker prachtig album.

Relax
Ik ga 'm morgne luisteren, maareh, hij komt toch dit jaar de bak uit ?
Hopen, want dan heeft hij genoeg om over te schrijven, als hij dat niet doet vind ik 'm echt waardeloos.

Relax
Relaxte album, maar niet veel boeiends.
Goede beats voor in die tijd maar iets te eentonig geproduceerd.
Refreintjes zijn leuk, flows zijn goed, teksten zijn wat onnozel.
Maar ik vind het toch een fijn album
4.0

eazyfan
pr8ig album hoe meer ik luister hoe meer ik ervan hou.

Ja wel vet album niet echt originele beats ofzo maar hun flow maakt ziek veel goed ze klinken echt gangsta, en dat heeft toch wel iets(H)

BB Gambini
Hebben jullie gezien dat BG Nate Dogg slaat met golf club hier is link http://www.youtube.com/watch?v=r-x5D_gV8lY

avatar van snoopy
BB Gambini schreef:

Relax
Het is andersom slimpo, Nate Dogg slaat BG voor de smoel.
Dat zie je aan zijn hoed en dat 1 kerel heletijd Nate roept.
En mooi einde METHOD MAN!! die kerel is tof.

Method Man: I LOVE THIS GAME!!

avatar van thomzi50
Net gekocht, voor maar vijf euro. Binnenkort volgt oordeel.

Heel erg vermakelijk maar erg jammer dat het zo eentonig is. 3,5*

avatar van Gyzzz
Allemaal wel aardig. Nergens origineel of echt goed, maar ook zeker nooit vervelend als je G-Funk kunt waarderen. Al blijft het allemaal een beetje een kopie van de bekendere G-Funk grootheden.

avatar van Jorge-E
Geweldig album. Zit geen enkel liedje bij dat verveelt. De stem van BG vind ik ook gewoon geniaal.

Raekwon the chef
leuk album, maar nergens echt heel briljant verder

zeer goed album, in de tijd uitgebracht dat rappers van LA hun hoogtepunt beleefden. Dit eigenlijk gewoon zeg maar 'the dogg pound' van eazy e. Wel raar dat ze dit onder def jam hebben uitgebracht en niet onder ruthless.
dresta en bg wisselen elkaar ook goed af in hun verses. Vooral hoe BG erin springt op 50/50 love vind ik goed, en dan heb ik het over zijn laatste stuk.
Wel jammer dat BG weer terug de bak in is nadat hij net bijna 10 jaar heeft gezeten. Ze hadden ook nog plannen voor een tweede album, maar dat zit er dan voorlopig helaas niet in.jammer

DPGC schreef:

nee ik vergis me, is op jealousy

chill album soms grappig, een van mijn favorietste albums
de diepe stem van dresta en de jonge stem van knoccout vullen elkaar aan
lyrisch waren ze veel beter dan DPG en de andere G-funk artiest

beste liedjes vond ik 50/50 Luv, Real Brothas en Take a Ride

Never had a daddy, damn right i'mma bastard
Mama was my daddy because daddy wasn't a factor
Don't feel bad because I don't need a dad
Its like this, I can't miss what I never had

Nutty nigga Dresta
Givin girls the vapours
Take ya
Second to relax your brain
I'm still the same
You know my name
I don't get caught up in fame
I do my thang
And hang with my homies non stop

-goede flow en rhymes van Dre'sta

There's noone visiting and put some flowers on their tombtones
Cuz that's the least we can do you know
Bein the hood that they died fo but noone once cried for

-goede tekst

thomzi50 schreef:
Net gekocht, voor maar vijf euro. Binnenkort volgt oordeel.

raar dat je het voor maar 5 euro hebt gekocht als amazon het verkoopt voor 150 dollar

avatar van thomzi50
Dat is inderdaar raar.. En toch is het zo.

avatar van Hufter
150 dollar..dat is pas raar.

Hat & Loc
Deze Album is gewoon de bomb.
Echte Chille Gangsta Shit.
is 5 punten waard.
Peace

grimy_jason
Dit is zo'n cd die ik beter is in de zomer kan gaan opleggen, dan waardeer ik dat altijd meer.

avatar van Jorge-E
die stem die je hoort in Life's a Puzzle, klinkt wel als LV van South Central Cartel. Kan dit?

jaouadb schreef:

4jr geleden voor 79 euro gekocht.....maar zeker elke cent waard om deze klassieker in de collectie te hebben.

Frostyx
Waarom is hij zo duur?

avatar van Jorge-E
Out of print. Maar mischien dat hij deze zomer opnieuw gereleased wordt, aangezien zijn opvolger én BG Knocc Out's solo album én BG Clicc (proteges) ook allemaal gaan uitkomen deze zomer.
10 Julie komt BG Knocc Out zijn album trouwens uit.

Frostyx
Okee tof, ben benieuwd

avatar van jacknina
Waneer komt dat album uit???

avatar van Jorge-E
Ik zou het echt niet weten. BG Knocc Out laat zijn fans niets weten. Van BG Knocc Out zijn album die al 2 maanden uit zou moeten zijn heb ik nooit meer iets van gehoord, ook op zijn officiele site niet.