Objekt - Flatland (2014)

1. Agnes Revenge (1:54)
  2. One Fell Swoop (4:42)
  3. Ratchet (5:01)
  4. Strays (5:13)
  5. Agnes Apparatus (3:21)
  6. Dogma (4:35)
  7. First Witness (4:14)
  8. Interlude (Whodunnit?) (2:11)
  9. Second Witness (3:45)
  10. One Stitch Follows Another (4:25)
  11. Cataracts (5:13)
tuktak
Geniale ritme oefening van Objekt die met deze debuutplaat op PAN zeker in de eerste helft laat horen hoe een vooruitstrevende Aphex Twin plaat had kunnen klinken. De tweede helft is iets meer techno en abstracter, maar zeker zo tof. Voor PAN begrippen behoorlijk toegankelijk, al met al een dikke tip!

avatar van -SprayIt-
Dank voor de tip.

avatar van Coma Cat
Klinkt zeker goed dit. Frisse geluiden en beats die meteen de aandacht pakken. De tracks zijn niet te lang, maar er valt genoeg interessants te ontdekken. Buiten de laatste track is het vrij toegankelijk inderdaad, maar ook erg geraffineerd. Mooie ontdekking.

avatar van T.O.
Aha! Ik zat te wachten op op een album van deze man, maar uiteindelijk ben ik toch vrij laat op de hoogte. Zeer benieuwd, meteen maar de Spotify versie aangezet

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Cactus heb ik ooit ergens op MuMe opgepikt, en dat blijft een knalfuif. Ik zal hier ook eens achteraan gaan.

avatar van Noere
goeie sci-fi trip dit