LL Cool J - Todd Smith (2006)

Label: Def Jam

1. It's LL and Santana (3:00)

met Juelz Santana

2. Control Myself (3:53)

met Jennifer Lopez

3. Favorite Flavor (3:26)

met Mary J. Blige

4. Freeze (4:52)

met Lyfe

5. Best Dress (3:57)

met Jamie Foxx

6. Preserve the Sexy (3:39)

met Teairra Mari

7. What You Want (4:24)

met Freeway

8. I've Changed (3:50)

met Ryan Toby

9. Ooh Wee (4:02)

met Ginuwine

10. #1 Fan (3:17)
  11. Down the Aisle (4:01)

met 112

12. We're Gonna Make It (4:55)

met Mary Mary

13. So Sick [Remix] * (4:23)

met Ne-Yo

14. Control Myself [Nevins Funktek Remix] * (3:48)

met Jennifer Lopez

Snowman
Leuke combo's. Ben benieuwd naar het album.

avatar van Reijersen
Krijg nou wat. Één van mijn all time favorieten MC's met een nieuwe cd Ben benieuwd.

avatar van BoordAppel
Met Jennifer Lopez, Jermaine Dupri, 112. Auw .

BoordAppel schreef:
Met Jennifer Lopez, Jermaine Dupri, 112. Auw .

Dat is dan inderdaad weer erg jammer.

112 vind ik persoonlijk nog wel meevallen. Maar met J.Lo en J.Dupri in de features stoot dat mij toch een beetje af. Maar we zullen zien (eigenlijk luisteren)

Heb 5 liedjes van de cd gehoord (staan op zijn promo-cd) en vind ze allemaal erg goed. En zelfs het liedje met Jennifer Lopez is errug goed . De clip van dat liedje is wat minder (volgt de nieuwe trend.. van die balkjes erboven en eronden, zoals bij Beyonce, Ne-Yo en Jamie Foxx). Maarja daar gaat het hier niet om he

Als de rest van de cd net zo goed is is het zeker 4 of 4,5* waard.. maarja nog even wachten met stemmen he

Ben benieuwd

eazyfan
nouja kan egt niet wachten heb Control Myself gehoort en was vreselijk slecht.nouja misschien verandert mijn mening

avatar van Reijersen
Heb het nr Control Myself gehoord, en de clip gezien. De clip is weer met die balkjes, is in blijkbaar. Het nummer vond ik niet eens zo slecht, ondanks de inbreng van J.Lo en J.Du.

avatar van Ericos
Waarom kraakt iedereen Jennifer Lopez af?
She's HOT! En kan tenminste LIVE zingen ..

Ericos schreef:
En kan tenminste LIVE zingen ..

sarcastisch bedoeld???

Electro_
Ze treed eigenlijk nooit op. Maar die balken zijn wel weer erg irritant hoor, in die video. Hopen voor Jennifer dat dit dan wél een hit word, aangezien haar album zo goed als geflopt is.

Reijersen schreef:
De clip is weer met die balkjes, is in blijkbaar. .

Egt verschrikkelijk hé die balkjes :S Maar wel zeker lekker nummer maar naar een paar keer luisteren word die pas goed en als die goed is word die naar een paar keer luisteren al weer slecht

Relax
Lol ik heb die clip vanochtend gezien, echt weer een typische dansje van LL Cool J, maar het nummer valt zwaar tegen man..
Beat is klote en zijn rap valt ook best tegen, als het hele album dat niveau is dan haak ik echt af van LL Cool J.

Relax schreef:

Op the DEFenition was hij erg overtuigend, en is zie niet zoveel verschil in rapstijl van dat nummer en LL in het algemeen.

Reijersen schreef:
De clip is weer met die balkjes, is in blijkbaar.

jup, is Hype Williams' nieuwe stijl.

en dat Zazazaza stukje, dat heb ik al in heel erg veel nummers gehoord(atmosphere oa. ik kan nu even niet op die andere paar komen) weet iemand of het een betekenis heeft of iets dergelijks? of is het gewoon lomp rippen?

avatar van jowietje
Ik ben het album nu aan 't donwloaden, dus mijn mening en cijfer is onderweg

avatar van jowietje
Zooo hij is klaar... en naar eerste hele snelle indruk nog niet zo heel veel aan maar het nummer met Teairra Mari vond ik al erg leuk en die met Mary J blidge en J.lo ook. Ik geef nog geen cijfer morgen even heel het album luisteren, en goed.

album ff gedownload en geluisterd, klinkt wel chill

avatar van Reijersen
Ben hem ook binnen aan t halen. Ben weer benieuwd.

Opvallend genoeg vind ik dat nr met J.Lo niet eens zo heel slecht.

teutoon
Dat nummer met J-Lo is weer als vanouds een drama, en door dit soort nummers krijgen mensen een hekel aan RnB of Hip Hop. Net als met Fat Joe, pure horror noem ik het.

avatar van Reijersen
Toch vind ik een paar features erg positief. Vooral artiesten als Mary J. Blige, Lyfe Jennings, Tearra Mari, Pharrell en Ginuwine.

eazyfan
Control Myself is crap;dit hele album is zielig.
die raps waren ook wel vrij zwak.LL Cool J's stijl bevalt me inderdaad niet!!
She licked, off, her lip, gloss
Her hips, tossed, back, and forth
Side, to side, and up, and down
is een vb van Xtreem zwakke raps w8 hier zijn er nog
I'm battling desire
Lord help me douse this fire
This internal inferno
Hotter than a shot of Cuervo
Her top was short and purple
Belly dancing in a circle
wat in de hell was dat waarschijnlijk het domste ooit in de rapgeschidenis geen wonder dat canibus hem volledig afkraakt.
De rest wil ik zelf niet eens horen.dat hij nog steroiden
gaat slikken en hopelijk verslikt hij hem dan dat we van hem af zijn.

eazyfan schreef:
Control Myself is crap;dit hele album is zielig

heb je alles gehoord dan? of hou je gewoon niet zo van LL Cool J's stijl?

avatar van MJ_DA_MAN
Album is uitgelekt inmiddels dus er kan worden gestemd

avatar van MJ_DA_MAN
Betwijfel alleen of degene die stemden het hele album hebben gehoord én zo snel kunnen beoordelen

avatar van Reijersen
Wat ik tot nog toe gehoord heb is wel tussen de 3,5 en 4,0 waard.

Jerra
Ik vind het wel een goed album vooral het nummer I've Changed vind ik zeer sterk. hij is wel wat commercieler geworden als vroeger maarja wie niet..

Jerra schreef:

het is neit dat LL commercieler is geworden als vroeger. De Hiphop is commercieler geworden als vroeger.

eazyfan
ik heb zowat alles gehoort was egt niet goed en ik geef maar een 1.5 voor deze redenen.dit album is slegt.in Zoom met Dr.Dre viel hij nog mee maar Canibus vernietigt hem tog wel.wel nog een paar goeie gastartiesten

avatar van Reijersen
Heb het album nu beluisterd en het doet me eigenlijk niet zo bijzonder veel. Het sprankelt veel te weinig. Zijn vorige album had nog echt een paar bangers, maar dit is allemaal wat slower en minder overtuigend.
Een paar gastartiesten, vooral Lyfe Jennings, Ginuwine en Mary Mary overtuigen wel op deze cd, maar de hoofdartiest te weinig. Het is ook geen muziek waar je echt in moet komen, maar wie weet. Hou het tot nu op 2,5 ster.

avatar van Vizzle
tja, kan hij niet beter stoppen????