menu

Larvae - Dead Weight (2006)

mijn stem
3,95 (11)
11 stemmen

Verenigde Staten
Electronic
Label: Ad Noiseam

  1. Banjos & Brimstone (4:12)
  2. Airplanes (3:54)

    met Hope For Agoldensummer

  3. Less Than Now (4:32)
  4. Warding (4:34)
  5. Nation of Bling (4:54)

    met Non of Shadowhuntaz

  6. Telecast (4:40)

    met Jessica Bailiff

  7. Raindelay (4:53)
  8. Bubastis (4:17)
  9. Thanks for Playing (4:15)

    met Jessica Bailiff

  10. Dead Beat (3:51)
  11. Art of War (4:43)

    met Scalper

  12. The Logical End (5:23)
totale tijdsduur: 54:08
zoeken in:
avatar van tovenaar
4,5
Hmmm, zeer apart album van Larvae. Zoals Ad Noiseam al 'waarschuwde' is het absoluut niet te vergelijken wat Larvae normaal doet. Ik keek hier normaal gezien niet zo naar uit, maar na Larvae's verschijning op de Ad Noiseam 3-dubbelaar was mijn interesse weer gewekt en heb ik hem toch maar even besteld. Ik luister nog even verder!

avatar van Onderhond
4,5
Indrukwekkend vind ik het.

Mooi album voor een artiest die voorheen voor industrial (geïnspireerd) werk maakte. Larvae gaat met z'n electronic mentaliteit rond bij het pop-, rock- en hiphopwereldje, voegt er z'n eigen ding aan toe en weet er, bijna tegen alle verwachtingen in, een erg mooi geheel van te maken.

Heerlijk plaatje dit. Lekker rustig, paar kleine stevige uitschieters (zoals het eerste nummer), veel vocals maar vooral erg mooie muziek. Een album dat absoluut meer aandacht verdient dan het krijgt (en zal krijgen).

4*, maar ik verwacht dat het na nog een paar beurtjes makkelijk 4.5* krijgt. Mooie release, weer echt AN waardig.

avatar van tovenaar
4,5
Ben dit album weer opnieuw aan't ontdekken.. wauw. Die 2e track blaast me echt WEG! Geweldig mooi. Waar was die track de eerste 10 luisterbeurten?

avatar van Onderhond
4,5
Een album dat absoluut meer aandacht verdient dan het krijgt (en zal krijgen).

Amen.

Blijft aparte muziek. Voor mensen die eens wat leuke crossover willen ontdekken. Heeft lang geduurd voordat ik deze ophoog naar 4.5* maar dat komt eigenlijk vooral omdat ik dit album wat vergeten was.

Prachtige muziek, geweldige mix van allerlei stijlen.

avatar van orbit
4,0
Prima plaat eigenlijk, duurde even voordat het kwartje viel, maar dit is puur goud! De stijl van deze act is redelijk breed, van hiphop naar dubstep naar donkere idm en eigenlijk met een unieke eigen lijn die de boel bij elkaar houdt. Je wordt letterlijk van het ene uiterste naar het andere geleid, zonder dat je het gevoel hebt dat de boel begint af te takelen. Iedere track is de moeite! Prachtige ontdekking, ik moet hier meer van hebben.

Gast
geplaatst: vandaag om 07:07 uur

geplaatst: vandaag om 07:07 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.