Frans Bauer - Kerst met Frans (2004)

Label: Rocket (II)

1. Hoor de Klokjes Klingelen (2:55)
  2. Ben Jij Met de Kerst Alleen (3:08)
  3. Zeg Mij Waarom (3:31)
  4. Wintertijd (2:37)
  5. Papa Met Kerst Ben Ik bij Je (3:30)
  6. Kerstmedley (8:13)
  7. Hallelujah (3:21)
  8. Het Allermooiste Feest (3:36)
  9. 'n Tropische Kerstfeest (3:02)
  10. Jij Bent Niet Alleen (3:50)
  11. Ik Laat de Lichtjes voor Je Branden (2:43)
  12. 't Einde van het Jaar (3:16)
Marcel²
Ik kan goed naar zijn muziek luisteren, maar dan geen kerst nummers en dan al helemaal geen Hallelujah.

Hallelujah

avatar van Hans Brouwer
Marcel Jongeneel schreef:

Marcel, het is net Pasen geweest! Over ruim een half jaar draai je deze cd weer dagelijks

Hans Brouwer schreef:

Hans, je wil het misschien niet geloven ik heb cds van Fransie alleen zijn oude albums. Ik heb Fransie nog een keer zien optreden op een feestavond in Ter Aar. Hij was toen 18 Jaar. Zijn stem vond ik toen wel goed, later ging hij de kant van Gerard Joling op (hoog zingen) jammer.

avatar van Hans Brouwer
Ach Marcel ik heb ook cd's in mijn bezit waarmee anderen mij condoleren (ik bedoel dus De Dots). Het kan toch niet alleen maar hardrock zijn wat de klok slaat?? En ik draag, net als jij, de Nederlandstalige muziek zeer zeker een warm hart toe (er zijn uitzonderingen ) Ach Frans Bauer, op z'n tijd, prima! Vorige week een 25 jarige bruiloft gevierd en toen met mijn vrouw lekker gedanst op muziek van Frans!!

Hans Brouwer schreef:

Heb je even voor mij.
Hans nog gefeliciteerd.

0,5
M'n ma heeft deze plaat...

Maar een kerst met Frans is natuurlijk reuze handig: Mag je Frans aftuigen i.p.v. de kerstboom!

0,5.

EVANSHEWSON
Kerst met Frans ?

Dan nog liever zijn broer Bob De Bouwer!

avatar van musicfriek
1. Hoor de Klokjes Klingelen

avatar van ricardo
super cd van frans in de kerst tijd,topnummers halleylujah en hoor de klokjes klingelen 5 sterren voor dit top album

ricardo schreef:
kan het nog erger dan frans bauer ,ja dus kerst met frans bauer,ricardo (verhip ben ik zelf ja) ik zal maar snel de 5 en de 0 omwisselen met elkaar geen 5.0 maar 0.5 sterren voor deze bagger

avatar van musicfriek
Gespleten persoonlijkheid ofzo

avatar van ricardo
ach een beetje humor op deze site kan geen kwaad lijkt me,iedereen neemt zich altijd al zo serieus,als je maar plezier hebt en naar muziek luistert die je zelf leuk vind

Father McKenzie
Kerst met ons moeder, ja!

chrismusic
ricardo schreef:

waarom heb je je top 10 veranderd? ik begon een beetje respect voor je te krijgen wegens je gewaagde top 10. erg jammer

beaster1256
ik haat kerst , heb die plaat eens bij een tante gehoord , amai , liters jack om de pijn te verdijen !

africalove
Leuk als je in een caravan woont met en mercedes 190 voor de deur.

0,5
Met het verkeerde been uit bed gestapt, Africalove?

africalove
nee dat niet echt....maar dit is afgrijselijk mijns inziens...en ik heb het gehoord....

avatar van B.Robertson
Dit album heeft als voordeel dat het niet zo lang duurt als zijn andere albums. Hoogtepunt is de kerst-epic "Kerstmedley" dat met 8 min. mischien wel zijn langste track ooit is. Begint behoorlijk uptempo maar kakt gaandeweg toch wat in. Dieptepunt van het album is "Hallelujah" en voor de rest vind ik het niet erger dan zijn andere albums.

avatar van bikkel2
Is Hallelujah de Hallelujah van Leonard Cohen ??

Ik hoop het toch niet.

avatar van Dibbel
Ja, en de pepernoten liggen ook alweer in de winkel...

avatar van B.Robertson
"Hallelujah" werd geschreven door E.Hartkamp & N.Padiddar.

avatar van Corporal Clegg
Hier ga ik geen mening over geven. Zonde van de tijd. Maar wel TENENKROMMEND SLECHT dit. Shit, nu toch weer 4 regels verspilt aan deze bagger.

avatar van nlkink
Frans Bauer geeft zijn publiek wat ze willen. Maar er zijn weinig Frans Bauer fans te vinden op MM. Daar komt bij dat kerstalbums bijna per defenitie verschrikkelijk zijn. Een lage score is het gevolg.

avatar van crosskip
Nouja het is vooral het seizoen nu. Met sneeuw op de ramen en de kerstboom in de kamer kan ik dit erg goed hebben.

Rudi1984
De hoes is wel mooi.

avatar van trebremmit
Denigrerend trollbericht over fans van Frans Bauer plus reactie daarop verwijderd.

WPE
Een slecht album, weinig inspirerende muziek. Voor de echte liefhebber.