One Direction - Four (2014)

Label: Syco

1. Steal My Girl (3:48)
  2. Ready to Run (3:16)
  3. Where Do Broken Hearts Go (3:49)
  4. 18 (4:08)
  5. Girl Almighty (3:21)
  6. Fool's Gold (3:30)
  7. Night Changes (3:46)
  8. No Control (3:19)
  9. Fireproof (2:54)
  10. Spaces (4:16)
  11. Stockholm Syndrome (3:34)
  12. Clouds (3:51)
  13. Change Your Ticket * (4:26)
  14. Illusion * (3:14)
  15. Once in a Lifetime * (2:38)
  16. Act My Age * (3:18)
  17. Steal My Girl [Big Payno & Afterhrs Pool Party Remix] * (5:20)
  18. Steal My Girl [Acoustic] * (3:47)
  19. Story of My Life [Live ] * (4:09)
avatar van catdog
Snap niet hoe deze al zo snel op de site is verschenen als er een tracklist hierboven staat waarbij de eerste single "Steal My Girl" niet eens staat?

avatar van Tha)Sven
Sowieso jaarlijst materiaal dit album!

avatar van Rudi S
Eens , hier kijk ik naar uit, dit wordt mijn 2e ***** album van 2014.

Rudi S schreef:
Eens , hier kijk ik naar uit, dit wordt mijn 2e ***** album van 2014.

Tweede jeugd, Rudi? Of staat er een dochter te trappelen?

avatar van Rudi S
Dochter, 12 jaar is netjes opgevoed en zij vindt dit dan ook eng.

Rudi S schreef:
Dochter, 12 jaar is netjes opgevoed en zij vindt dit dan ook eng.

Gelukkig. Mijn dochter is 13, speelt Bach op dwarsfluit en zingt mee met Todd Rundgren. Kent niet één liedje van One Direction. Het bestaat dus nog.

avatar van dix
dix
wat een zielige dochters in dit topic

Fedde
Valt best mee hoor Single Fireproof is best aardig. Heeft wel wat van Fleetwood Mac in zich!

avatar van dix
dix
Die van mij is 14 en ze stond zoals het een bakvis betaamt helemaal vóóraan op 23 Mei in de Arena.
Inmiddels heeft ze haar stem weer terug.

avatar van Rudi S
De dochter van dix is cool

avatar van catdog
Fedde schreef:

Vind ik dus ook. Helemaal geen verkeerde plaat.

SexyMF
Stockholm Syndrome!! Geweldig nummer.
Four is hun beste cd

avatar van Emile93
1,0
Wat een zooi. One Direction maakte eerder vooral catchy nummers, waarvan sommige nummers nog best leuk waren. De nummers op dit album zijn veel minder catchy, inspiratieloos en niet origineel. Het valt me bij dit album extra op dat One Direction eigenlijk geen 'eigen sound' heeft. Als ik niet had geweten dat het One Direction was, had ik waarschijnlijk de link niet gelegd. De nummers hadden door elke andere boyband gezongen kunnen zijn.

Nummers die nog enigszins meevallen: Fool's Gold, Fireproof en Once In A Lifetime. De rest is 3x niks en is niet eens een vermelding waard.