Anti-Flag - For Blood and Empire (2006)

Punk
Label: RCA

1. I'd Tell You But... (2:11)
  2. The Press Corpse (3:21)
  3. Emigre (3:00)
  4. The Project for a New American Century (3:17)
  5. Hymn for the Dead (3:39)
  6. This Is the End (For You My Friend) (3:12)
  7. 1 Trillion Dollar$ (2:31)
  8. State Funerals (2:02)
  9. Confessions of an Economic Hit Man (2:43)
  10. War Sucks, Let's Party! (2:18)
  11. The W.T.O. Kills Farmers (3:33)
  12. Cities Burn (3:03)
  13. Depleted Uranium Is a War Crime (4:07)
  14. No Paradise * (3:13)
avatar van gameg
vet goed album heel orgineel en muziekaal!!
ik denk dat ik dit album wel een 5 geef

avatar van gameg
hmm toch maar n 4.5 de laatste 4 nummers zijn aardig bagger

is er in feite geen 14e track genaamd: 'no paradise' ??

iTunes toont aan van wel//

Waarschijnlijk zo'n alleen-in-iTunes-verkrijgbaar nummer... Heb er zelf nog nooit van gehoor en staat naar mijn weten niet op m'n cd. Vind het een erg goede plaat, alleen wel een stuk minder rough dan de vorige. Wel weer lekker anti-Amerika en lekker Anti-Flag, ben zeker wel fan van ze!

By the way, die laatste 4 nummers zijn crap? Echt niet dus, vind júist van niet.

fucking goei album tbeste tesamen met de terror state
I give it a five

3. Emigre? Moet dat niet Exodus zijn?

Maar alles nummesr op dit album zijn stuk voor stuk geweldig!
Dat zie je niet vaak, zeker een een 5.

avatar van AOVV
Sterk album van Anti-Flag, energiek en aanstekelijk.

Politiek getinte teksten zoals we van Anti-Flag gewoon zijn!

Favoriete nummers zijn '1 Trillion Dollar$'; 'The Project For A New American Century' en 'The W.T.O. Kills Farmers'.

4 sterren

avatar van R2DeepThroat
Plezant en krachting punk album met hardcore sfeer.

avatar van TowerofBabel
Deze gasten waren op Sziget 2014 zó ontzettend goed live! Spontaan fan geworden.

avatar van AOVV
Ruim 5 jaar na datum sta ik nog steeds volledig achter die 4 sterren. Daarstraks dit CD'tje nog eens vanonder het stof gehaald, en het blijft fris en geëngageerd klinken. Jammer dat ze na deze plaat volop voor een wat commerciëler klinkend geluid gingen (hoewel dat ook op dit album al te horen is).