Panda Bear - Mr. Noah (2014)

Label: Domino

1. Mr. Noah (4:13)
  2. Faces in the Crowd (4:08)
  3. Untying the Knot (3:10)
  4. This Side of Paradise (4:34)
UnknownPleasure
heel goed op het eerste gehoor, vooral Mr Noah ( le eh eh eh eh eggg!!!!) en Faces In The Crowd, prachtig, vooral die laatste.

to my guy,
till I die.

nog te vroeg om met een cijfer te beoordelen, maar hiervan krijg ik heel héél erg zin in PBMTGR

avatar van bram1610
UnknownPleasure schreef:

Zeker als je bedenkt dat dit, op Mr. Noah na, allemaal b-sides zijn die het album niet gehaald hebben. Nu is dat ook wel het beste nummer, maar dat geeft hopelijk wel aan wat we 13 januari mogen verwachten.

Toffe EP!

Nihilisme
Schitterende EP. Kan bijna niet in woorden uitdrukken hoe erg ik naar de nieuwe plaat uitkijk.

avatar van Rain King
Heb deze gisteren vrijwel de hele avond op repeat geluisterd, ben verslaafd Geweldig

UnknownPleasure
leuk om te zien dat This Side Of Paradise de meeste stemmen heeft.
every fish that swim in the sea ------- don't eat it
en dat einde

avatar van mauricez
Enorm sterke EP dit! Staat hier vollop in de repeat! PSYCHED voor PBMTGR

avatar van KampF
Ik heb de single Mr Noah gekocht voor 350 euro.

350 euro? Ja, daar zit een klein verhaaltje aan vast. Ik zat in de trein van London Paddington naar London Gatwick Airport. Ik moest dus uitstappen bij halte Gatwick, maar omdat ik naar Mr Noah luisterde op repeat (was net uit), zat ik te dagdromen en heb ik de halte gemist. Vliegtuig gemist en het eerstvolgende vliegtuig naar Amsterdam was 350 euro.

Thanks Panda.

haha