Shady XV (2014)

Label: Shady

1. Eminem - Shady XV (5:01)
  2. Slaughterhouse - Psychopath Killer (5:19)

met Eminem en Yelawolf

3. Eminem - Die Alone (3:36)

met Kobe

4. Bad Meets Evil - Vegas (5:36)
  5. Slaughterhouse - Y'all Ready Know (3:51)
  6. Eminem - Guts Over Fear (5:02)

met Sia

7. Yelawolf - Down (3:26)
  8. D12 - Bane (4:24)
  9. Eminem - Fine Line (5:07)
  10. Skylar Grey, Eminem en Yelawolf - Twisted (4:59)
  11. Eminem - Right for Me (4:57)
  12. Eminem, Royce da 5'9", Big Sean, Danny Brown, Dej Loaf en Trick Trick - Detroit vs. Everybody (5:57)
  13. Yelawolf - Till It's Gone * (4:36)
  14. 50 Cent - I Get Money (3:43)
  15. D12 - Purple Pills (5:04)
  16. Eminem - Lose Yourself (5:20)
  17. Obie Trice, Kuniva, Bobby Creekwater, Ca$his en Stat Quo - Cry Now [Shady Remix] (5:09)
  18. Yelawolf - Let's Roll (3:55)

met Kid Rock

19. Slaughterhouse - Hammer Dance (4:05)
  20. 50 Cent - P.I.M.P. (4:09)
  21. Eminem, 50 Cent, Ca$his en Lloyd Banks - You Don't Know (4:17)
  22. D12 - My Band (4:58)
  23. Obie Trice - Wanna Know (4:04)
  24. 50 Cent - Wanksta (3:38)
  25. Obie Trice - The Setup (3:13)

met Nate Dogg

26. 50 Cent - In da Club (3:13)
  27. D12 - Fight Music (4:21)
  28. Yelawolf - Pop the Trunk (3:48)
  29. Eminem - Lose Yourself [Original Demo Version] * (3:00)
avatar van Yestsida
Hier ben ik op zich wel benieuwd naar, maar ik vrees dat het weer te veel de Pop richting uitgaat. Dat is de laatste jaren jammer genoeg wel vaker het geval met Eminem. Namen zoals Kobe, Sia en Skylar Grey voorspellen dus al niets goeds.
Guts Over Fear is ook niet echt memorabel naar mijn mening.

Psychopath Killer Klinkt veel belovend!

Disc 2 vind ik wel falend.. er staat maar een solo eminem song op..
En 4 solo 50 cent songs.

LastKing schreef:
Disc 2 vind ik wel falend.. er staat maar een solo eminem song op..
Ja. Dus?

Ze hadden er wel wat meer eminem songs op mogen zetten?
En wangsta en get money hadden ze voor mij mogen weglaten

avatar van MJ_DA_MAN
Dit is een compilatie van Shady Records, niet alleen Eminem.

weet ik...

MJ_DA_MAN schreef:
Dit is een compilatie van Shady Records, niet alleen Eminem.

Waarom staat 50 cent niet op disc 1 ??

weet ik...
Dan snap ik je opmerking niet zo goed.
LastKing schreef:
Waarom staat 50 cent niet op disc 1 ??
Omdat ie blijkbaar geen onuitgebrachte nummers (die goed genoeg waren) meer had liggen uit zijn Shady/Aftermath-tijd. Maar dat weet ik ook niet zeker, gezien ik niet bij Shady Records werk.

avatar van Yestsida
Y'all Ready Know klinkt wel tof. Geproduceerd door Premo!

avatar van Harderwiek
Yestsida schreef:
Y'all Ready Know klinkt wel tof. Geproduceerd door Premo!
Lekker nummer inderdaad!

Op itunes staat dat er 13 tracks zijn met als laatste track op disc 1 yelawolf till its gone!!!!

Heb het even opgezocht en till its gone is idd toegevoegd aan de tracklist.

avatar van René.
Hier dan nog maar een keertje

Detroit Vs. Everybody (Audio) - YouTube

Klinkt wel aardig maar ook niet meer dan dat. Zit ook niet zo op deze cd te wachten eigenlijk.

avatar van Yestsida
SHADY CXVPHER als promo voor dit album.

René. schreef:
Hier dan nog maar een keertje

Detroit Vs. Everybody (Audio) - YouTube

Ik vind dit nummer juist wél tof. Alleen Em valt zo buiten de boot, alsof ie zich weer inhoudt. Wat is er toch mis met die man, het ene moment flowt ie ontzettend lekker met goed stemgeluid het volgende moment brengt ie dit. (Big Sean doet 't trouwens ook goed!)

N.a.v. de SHADY CXVPHER heeft hij in ieder geval weer genoeg (negatieve) aandacht gegenereerd.

avatar van Holla
Big Sean is de enige die goed komt, de rest viel me tegen

Ik vond royce zijn verse wel dope.

Shady XV at Juno Records - juno.co.uk

Snippets!!!
D12 bane en twisted klinken dope!

Shady XV at Juno Records - juno.co.uk

Snippets!!!
D12 bane en twisted klinken dope!
Het klinkt allemaal zoals ik al verwachtte, waardeloos Bane klinkt dan nog wel oké, maar de rest... Die gast... ik kan gewoon echt niet wennen aan dat geschreeuw en gekrijs van 'm. Als je dan ook die snippet hoort van Lose Yourself, dat klinkt zoveel beter, zoveel meer relax.

avatar van Soundbites
Eminem is allang passé. Dat zie je ook aan de cover van dit album die o zo stoer is. Kettingzagen!

66 nieuwe tracks

66 :O
Zou die mixtape ook op disc komen?

Holla schreef:
66 nieuwe tracks
Ga er maar niet van uit. Denk dat het oude tracks worden aangevuld met wat tracks van deze plaat plus wellicht hier en daar wat nieuws.

MJ_DA_MAN schreef:

Hopelijk, dan hoef ik die oude al niet te beluisteren. Ik dacht dat Faces al erg genoeg was met die lengte, maar 66 tracks op een mixtape takes the cake...

Dit album is absoluut niet teleurstellend!
Ik vind d12 bane de slechste track. Maar over het algemeen is dit gewoon een sterk album met goede producties. Deze is stukken beter dan the re up

avatar van Oortrommel
Ja. Dus?

Slecht huwelijk? Of net gedumpt?

Anyways, de eerste single van Slaughterhouse klinkt in ieder geval tof. Ben zelf niet zo'n fan van Yelawolf, dus ik denk dat dit een hit-or-miss plaat wordt voor mij.

avatar van Silky & Smooth
Redelijk album, al beter dan ik had verwacht. Eminem klinkt het ene moment enorm lui en het andere moment weer hongerig. Dit is eigenlijk wel typerend voor de rest; matige tracks worden afgewisseld met sterke nummers. Ik had alleen gehoopt dat Detroit vs. Everybody beter zou uitpakken. Het is allemaal wel op niveau, maar echt hard wordt het niet, op Danny Brown na. Big Sean verrast echter wel weer.

Oortrommel schreef:
Slecht huwelijk? Of net gedumpt?
Slecht gedumpt in een net huwelijk.

Rene1979
Echt om te huilen dit. Ik beoordeel het laatste deel van de plaat niet echt mee, maar ook daar staan niet de beste tracks op. Het eerste gedeelte is echt niet best.