The Game - Charge It to the Game (2004)

Label: Black Wall Street

1. Put Me Under (2:53)
  2. Higher (4:39)
  3. I Got a Million on It (3:24)
  4. West Side Story (4:27)

met 50 Cent

5. Certified Gansta (3:50)

met Jim Jones en Cam'ron

6. Black Wall Street (4:58)

met Jim Jones en Juelz Santana

7. Street Hit (3:25)
  8. Where I'm From (2:56)

met G-Unit

9. State Your Name (3:12)

met Lil' Flip en Cassidy

met 50 Cent

15. Behind Us (3:11)

met Kanye West en Ludacris

eazyfan
ja eindelijk staat ie er (niet grof bedoeld) man deze cd is vet Certified Gansta vind ik tog wel de beste track op dit album en van The Game.andere trax waren ook zeer goed.

Relax
Dit is wel een nep Mixtape, het is een verzameling van alle nummers die op andere mixtapes staan van The Game, dus deze moet wel weg, sry Eazyfan

Akonner
Nr 2,4,5,6,8 zijn zeker de moeite waard. De rest ga ik nog even een keer luisteren.

avatar van Chuck Taylor
Relax schreef:

Dat is het zo met ongeveer elke mixtape van The Game

avatar van jelmer19
Ik snap niet echt waarom zoiets op deze site staat!