Puff Daddy - Forever (1999)

Label: Bad Boy

1. Forever (Intro) (1:51)
  2. What You Want (4:30)
  3. I'll Do This for You (5:00)

met Kelly Price

4. Do You Like It.... Do You Want It (3:54)

met Jay-Z

5. Satisfy You (4:48)

met R. Kelly

6. Is This the End (Part Two) (4:40)

met Twista

7. I Hear Voices (5:14)

met Carl Thomas

8. Fake Thugs Dedication (3:13)

met Redman

9. Diddy Speaks! (Interlude) (1:11)
  10. Angels with Dirty Faces (4:10)

met Bizzy Bone

11. Gangsta Shit (4:42)

met Lil' Kim en Mark Curry

12. P.S. 112 (Interlude) (0:59)
  13. Pain (3:56)

met G. Dep

14. Reverse (5:07)

met Shyne, G. Dep, Cee-Lo, Busta Rhymes, Sauce Money en Redman

15. Real Niggas (4:01)

met The Notorious B.I.G. en Lil' Kim

16. Journey Through the Life (4:55)

met Nas, Beanie Sigel, Lil' Kim en Joe Hooker

17. Best Friend (5:32)

met Mario Winans

18. Mad Rapper (Interlude) (1:14)
  19. P.E. 2000 (4:52)

met Hurricane G

Diesel
Erg slechte album die bij elkaar is gejat.

Diesel schreef:

Erg slechte album die bij elkaar is gejat.

Is This The End (Part Two) is wel een erg gaaf nummer.

Puf daddy forever **

De rapper met de meest belachelijke naam en het minste talent , levert een album af zoals je wel kan verwachten. Enkele uitschieters zorgen voor 2 sterren.

Schelpvandezee
puffy kon nooit echt rappen man
produceren oke maar rappen aub zeg.

avatar van Reijersen
Vond Satisy You altijd best een leuk nummer. Hoef m nu ook niet meer te horen.

avatar van thomzi50
Wow wat een hoog gemiddelde. Vind het idd niet veel. Maar nummers als PE 2000 zijn kwalitatief prima. Als rapper is Diddy niks. 2 sterren

ik zag vorige week dat mtv programma van puff daddy pdiddy duddy of whatever, en ik vond hem zoooon arrogante kwal! en de hele tijd maar doen of hij zoveel beter is dan alle andere mensen en hij de enige op de wereld is met 'echt talent' blegh. ik ergerde me echt dood. Maar ik dacht eerst nog, nou als hij dan echt goed is oke. dan istie nog wel een arrogante kwal maar dan wel een gerechtvaardigde arrogante kwal. Ik kende nl eigenlijk niks van hem (alleen dat 'oh wat zijn we een badboy tunetje' wat je overal als hij ergens binnenkomt hoort). Nou, ik heb dus vanmiddag bij een vriendin de cd geluisterd, en ik snap serieus niet hoe hij zo populair is geworden want het klinkt nergens naar... 1 of twee leuke liedjes maar dat is t.
1* voor de 2 leuke liedjes

oh en &*$*^%#^&% hou je naam nou eens hetzelfde!

(zo dat waren mijn frustraties )

Schelpvandezee schreef:
puffy kon nooit echt rappen man
produceren oke maar rappen aub zeg.

Nou hij doet het of tracht het hier toch te doen .

eazyfan
sn@ke schreef:
Puf daddy forever **

cd is idd heel wat minder nu biggie er niet meer bij was zoals bij die eerste.

BB Gambini
Wat Dizzy Bone het is BBBBBBBBBBizzy Bone wtf, wat zijn die voor eikels trouwens wel grappig nmmr angels with dirty faces

avatar van MJ_DA_MAN
Kun jij ook normaal typen en zo dat wij het begrijpen?
En als er iets verkeerd staat: http://www.musicmeter.nl/album/4677/correct/

Relax
Satisfy You.. die heeft gewoon beat van I Got 5 On It...
Sinds wanneer mag je gewoon letterlijk een beat jatten voor een reguliere album ?

|Joël|
Relax schreef:
Satisfy You.. die heeft gewoon beat van I Got 5 On It...
Die beat is origineel ook niet van het nummer I Got 5 On It van Luniz en dit soort dingen heb je zoveel in hiphop dus het maakt mij niks uit, dan vind ik de uitvoering van een nummer belangrijker dan waar de beat vandaan komt als de beat maar goed klinkt. En dan kom je natuurlijk tot de conclusie dat I Got 5 On It van Luniz natuurlijk veel beter is dan Satisfy You.

Relax
|Joël| schreef:

Dude jij begrjipt het niet, hij heeft LETTERLIJk de beat gejat... gewoon .. niet gesampled of wat dan ook... gewoon gejat.. de instrumental weet je wel, die hij van een EP heeft gejat.

|Joël|
Relax schreef:

Ja daar heb je gelijk in maar het gaat me om de uitvoering van een nummer.
Mijn bericht was trouwens niet aanvallend bedoelt ofzo hoor

Social_Mask
P.E. 2000 is wel een leuk nr. Clip was wel vet.
Statisfy You is echt slecht. Hoe hij die ha-ha-ha nadoet
Maar ik wil hier niet meer woorden aan vuil maken. Alleen nog dat Puffy totaal niet kan rappen.

avatar van Weirdo Wizzy
P.E. 2000 is ook te erg gejat hoor. Public Enemy uitvoering is veel toffer.

Social_Mask
Hij heeft zoveel gejat. Als je dan 1 liedje goed vindt, is de kans erg groot dat het een gejat nummer is.

0,5
Wederom...50 cent is beter...als je nagaat hoe slecht die al is!

avatar van PaulieWalnuts
1,0
Relax schreef:

I Got 5 On It is op zijn beurt weer vrij hard gestolen, dus maakt niet uit.

avatar van thomzi50
Maar ik vind het wel het slechtste van het slechtste om een nummer dat niet al te lang geleden in hetzelfde genre al een gigantische hit is geweest te gebruiken - dat doet Puff hier.

avatar van Reijersen
Bijzonder zwak album. Gejat? Natuurlijk dat gebeurd toch in de hiphop met al die samples enzo. Puff Daddy is een niet al te beste rapper en weinig beats kunnen boeien.

1,5 ster.

avatar van jelmer19
alleen het nummer ''Best Friend'' vind ik erg goed voor de rest een erg zwak album.

Rene1979
Enige echt lekkere track vind ik satisfy.....
Deze heb ik voor 3 euro meegenomen....
Eigenlijk nog te veel

1.0*

t-h-y-$
in de hiphopscene worden tog heel veel nummer ''gejat'' van oudere meestal jazz of soul track??
ik zeg Jay-Z, die kan er ook wat van

avatar van MJ_DA_MAN
Welke producer doet dat niet?

Ant sampled niet?

avatar van Rhythm & Poetry
Laat de muziek eerst met live-instrumenten makenen daar maakt hij een sample van.

Rhythm & Poetry schreef:
Maakt de muziek eerst met live-instrumenten en daar maakt hij een sample van.
Op de laatste plaat van de heren misschien een paar keer, maar verder is het gewoon puur sample-werk (check de filmpjes).

Edit: zie dat de filmpjes het niet meer doen. Maar geloof me maar dat Ant gewoon sampled zoals ieder andere producer.