Strapping Young Lad - SYL (2003)

Canada

6. Devour (2:53)
  7. Last Minute (3:58)
  8. Force Fed (5:23)
  9. Dirt Pride (2:40)
  10. Bring on the Young (5:53)
avatar van andnino
Terugkijkend vind ik dit nog steeds geen slechte plaat, ik heb er zelfs vier sterren voor over, maar toch zeker de minste van Strapping Young Lad. Het is veruit degene met de minste nuance en dynamiek, en inhoudelijk het meest rechttoe-rechtaan. Het is enkel gebeuk wat de klok slaat, en in combinatie met de overvolle productie laat dat je murw achter. Toch staan hier niet de beste "harde" nummers van Strapping Young Lad op, of lijkt dat maar zo omdat deze hier niet opvallen doordat het zo veel van hetzelfde is? Hoe dan ook, het SYL-kunstje wordt hier redelijk vertoond, maar deze plaat is enkel aan te raden als je City, Alien, The New Black en evt. zelfs Heavy as a Really Heavy Thing hebt verslonden en maar geen genoeg kunt krijgen. Dat gold in ieder geval voor mij toen ik deze opzette.