menu

Anthony Naples - Body Pill (2015)

mijn stem
3,62 (8)
8 stemmen

Verenigde Staten
Electronic / Dance
Label: Text

  1. Ris (3:41)
  2. Abrazo (3:25)
  3. Changes (4:09)
  4. Way Stone (1:52)
  5. Refugio (3:48)
  6. Pale (2:06)
  7. Used to Be (3:10)
  8. Miles (6:27)
totale tijdsduur: 28:38
zoeken in:
avatar van panjoe
3,5
panjoe (moderator)
Een langspeelplaat van de man die eerder fijne tracks maakte als Mad Disrespect en Perro, en dan ook nog eens uitgebracht op Four Tets label Text. Hier kijk ik naar uit.

avatar van panjoe
3,5
panjoe (moderator)
Knuffel. Klinkt alvast verre van verkeerd.

avatar van T.O.
3,5
Toch nauwelijks een album te noemen. Acht tracks van relatief korte duur, waarin Naples laat horen aardig wat verschillende muzikale invloeden te hebben. "Abrazo" is met zijn hiphop-achtige samples wel een favorietje.

Een 'echte' volwaardige langspeler is nog iets teveel gevraagd misschien.

avatar van panjoe
3,5
panjoe (moderator)
Mee eens.

Nog een noemenswaardig pluspuntje vind ik dat de variatie op deze plaat groter is dan alle eerdere nummers die ik van hem ken. Omdat die oudere tracks nogal op elkaar lijken, was ik vooraf bang dat een heel album te veel van hetzelfde zou zijn, maar dat is gelukkig niet het geval.

avatar van T.O.
3,5
Oh, ik vind zijn singles en EP's toch behoorlijk verschillend.. Van swingende house via ambient tot gruizige outsider stuff, nietwaar?

avatar van panjoe
3,5
panjoe (moderator)
Ik bedoel meer qua geluid dan qua genre. Gefragmenteerd, kaal, veel hoog en veel laag, simpele, benadrukte hi-hats, beperkte melodieuze elementen en een prettig doorlopende groove.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:27 uur

geplaatst: vandaag om 12:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.