Rae Sremmurd - SremmLife (2015)

Label: EarDrummers

1. Lit Like Bic (4:34)
  2. Unlock the Swag (5:22)

met Jace

3. No Flex Zone (3:51)
  4. My X (3:34)
  5. This Could Be Us (3:26)
  6. Come Get Her (3:32)
  7. Up Like Trump (3:13)
  8. Throw Sum Mo' (4:20)

met Nicki Minaj en Young Thug

9. Yno (5:24)

met Big Sean

10. No Type (3:20)
  11. Safe Sex Pay Checks (4:56)
avatar van Yestsida
Het debuutalbum van Mike WiLL Made It's EarDrummers Entertainment (en ook van Rae Sremmurd natuurlijk).

Mike WiLL is één van m'n favoriete recente producers. Daar hij het bulk van dit album heeft geproduceerd is dat de reden geweest dat ik SremmLife een kans heb gegeven.

De producties zijn niet speciaal te noemen, gewoon leuk. No Flex Zone, This Could Be Us, Come Get Her, Throw Sum Mo' en No Type zijn de uitschieters wat mij betreft.

Maar mijn favoriete nummer van het album is niet geproduceerd door Mike WiLL Made It. Nee, My X is een sterke trapbeat geproduceerd door Young Chop.
Ook Up Like Trump van Sonny Digital is wel tof.

Bij de producties stopt het dan ook. Swae Lee en Slim Jimmy zijn beide verschrikkelijke rappers!

Deze is begonnen bij 3,5* maar zakt naar 2,5*.