Barry Reynolds - I Scare Myself (1982)

Label: Island

1. I Scare Myself (4:33)
  2. Irony (2:51)
  3. Guilt (3:19)
  4. More Money (3:09)
  5. Till the Doctor Gets Back (5:00)
  6. Broken English (5:29)
  7. Times Square (4:40)
  8. Over Here (No Time for Justice) (4:10)
  9. Give Me Love (3:26)
  10. The Bold Fenian Men (3:32)
avatar van brandos
Neal Peart:
Het openingsnummer is bekender geworden door Thomas Dolby. Echter deze uitvoering mag er ook zijn.
Dat is wat mij betreft een understatement. Ik had geen hekel aan de versie van Thomas Dolby, maar die haalde het (ruim) niet bij deze versie van Barry Reynolds - waarbij ik ook moet opmerken dat dit nummer conceptueel geweldig past bij de algehele soul searching expedition van dit album. Tragisch (voor niet bezitters) dat het album niet meer op spotify te horen is. Dit draagt bij aan de kwalificatie "miskende parel".