Londonbeat - Best! (1995)

Alternatieve titel: The Singles

Label: RCA

1. I've Been Thinking About You (3:49)
  2. You Bring on the Sun (3:34)
  3. A Better Love (3:57)
  4. Come Back (3:54)
  5. This Is Your Life (3:59)
  6. Build It with Love (4:18)
  7. No Woman No Cry (4:04)
  8. You Make Me Do Things (4:56)
  9. There's a Beat Going On [Deep House Mix] (8:32)
  10. Lover You Send Me Colours (4:17)
  11. That's How I Feel About You (3:56)
  12. Failing in Love Again (2:30)
  13. Keeping the Memories Alive (4:17)
  14. You Love and Learn (3:20)
  15. 9 AM (The Comfort Zone) (4:13)
  16. Katey (5:19)
  17. I've Been Thinking About You [The '95 E&M Radio Mix] (4:20)
  18. I've Been Thinking About You [The '95 B&M Radio Mix] (3:08)
avatar van musicfriek
Als ik al hun hits zo zie, hebben ze eigenlijk maar weinig soeps gemaakt. Heb deze cd zelf en draai het echt nooit. De enige 2 die ik goed blijf vinden zijn I've Been Thinking About You en mijn favoriet A Better Love. Okee 9 AM mag er ook nog wel zijn. 2*

teutoon
Ik vond het al raar dat dit niet op de site stond. Maar inderdaad de hitjes zijn leuk, maar het is geen muziek meer waar je vaak naar luistert.

shappy1010
Mijn god als ik 0,00001 eurocent zo krijgen voor elke keer dat ik "I've Been Thinking About You" hoor op de radio was in nu multimiljonair. Ze hebben het ook 3 keer overnieuw uitgebracht ofzo.

avatar van musicfriek
Tsja, als je geen hits meer scoort, dan proberen ze het maar met die ene die het wel goed deed. Maar de remixen hebben nagenoeg niks gedaan. Ach, Londonbeat is allang einde verhaal.

avatar van LucM
De soulvolle vocalen vind ik uitstekend en de meeste nummers mogen er zijn, maar de aalgladde productie vind ik het minpunt bij London Beat.
"I've Been Thinking About You" dat een nr.1-hit werd, "Lover You Send Me Colours" en "Failing in Love Again" vind ik uiteindelijk de beste nummers. "There's a Beat Going On" had ik liever in de originele versie dan de veel te lange house-mix en de mix van "I've Been Thinking About You" vind ik ook overbodig.

avatar van FunkStar
Londonbeat, de band waar mijn moeder helemaal gek op was!
Inderdaad hebben ze niet zo heel veel hits gehad maar die paar die goed gescoord hebben, mogen er zeker zijn!

A Better Love, Falling In Love Again, You Bring On The Sun en I've Been Thinking Of You zijn mijn favorieten.

De rest doet me eigenlijk niet zo veel...