Dina Carroll - So Close (1992)

Label: A&M

1. Special Kind of Love (4:41)
  2. Hold On (4:52)
  3. This Time (5:22)
  4. Falling (3:34)
  5. So Close (4:54)
  6. Ain't No Man (3:54)
  7. Express (4:36)
  8. Heaven Sent (3:45)
  9. You'll Never Know (5:57)
  10. Don't Be a Stranger (4:23)
  11. Why Did I Let You Go? (3:30)
  12. If I Knew You Then (4:17)
  13. Here (4:37)
  14. The Perfect Year (3:46)
avatar van musicfriek
Beetje gladde pop. deze dame. Ain't No Man vond ik erg lekker nummer, maar de rest van het album is een niveau lager. 3*

Ik vind het gehele album gewoon te lekker

De drie singles,Ain't No Man,Special Kind Of Love en So Close zijn zeker goed en nog soulfull.
In deze periode kreeg Swing,New Jack en nog later R&B de overhand en was het gedaan met de pret.

avatar van pureshores
deze dame heeft in Nederland niet veel potjes kunnen breken maar dit album was in de UK rond die tijd 1 van de bestverkochte albums van het jaar met minimaal 6 hitsingles.
Het album is half ballad, half dansbare poppy tracks. Ain't no man, Special kind of love en Express zijn vlotte popsingles met een soulful sausje

avatar van Broem
Staat ergens in m'n platenkast en is er erg lang niet uit geweest. Daar zal ik eens verandering inbrengen omdat me bijstaat dat het een prima verteerbaar album was. I'll Be back

avatar van Broem
Enfin, bijna 3 jaar later ben ik 'back' en kom mijn belofte na Album had een eerdere schifting om in de woonkamer collectie te komen niet overleefd. Was op zolder beland. Zo nu en dan duik ik in die dozen verborgen achter een schot en heb dit album weer eens in de cd speler geschoven. Prima verteerbaar was enigszins eufemistisch uitgedrukt. Coffee table R&B werd de muziek volgens mij genoemd. Mooie stem heeft Dina en zal het album ongetwijfeld ooit eens hebben aangeschaft om een of andere reden. Liedjes zijn aardig maar heeft de tand des tijds minder goed doorstaan dan ik in 2014 dacht.