Enforcer - From Beyond (2015)

Zweden
Label: Nuclear Blast

1. Destroyer (3:41)
  2. Undying Evil (3:52)
  3. From Beyond (3:22)
  4. One with Fire (2:52)
  5. Below the Slumber (6:21)
  6. Hungry They Will Come (4:32)
  7. The Banshee (4:17)
  8. Farewell (4:12)
  9. Hell Will Follow (3:19)
  10. Mask of Red Death (6:12)
  11. Bursting Out * (2:35)
  12. I Turned Into a Martian * (1:38)
  13. Mean Machine * (2:53)
avatar van crosskip
De eerste single Destroyer klinkt alvast weer geweldig. Natuurlijk wel weer niks origineels, maar er is nog steeds geen andere band tegenwoordig die zo'n geweldige sound neerzet. Heb er weer zin!

avatar van RuudC
Een tikkie beter dan de vorige, maar niet zo goed als Diamonds. Dit blijft een heerlijke band die trouw is aan zijn roots.

In één woord: geweldig! Lekker gespeeld en die zanger heeft ook een heerlijke stem!

Alleen het kunstje wat ze vertonen, is natuurlijk al vaker gedaan.

Liefhebbers van Iron Maiden en andere NWOBHM-bands zullen hier zeker van genieten!

avatar van hellboy123
Er is inmiddels ook een videoclip voor Undying Evil, lekker nummer!

avatar van jailhouserocker1
Toppertje dit hoor. Heerlijke ouderwetse metal met een gillende zang en dito solo's. Verplichte aanschaf voor eenieder die, net zoals ik, van de oude Priest, Saxon, Accept enz houdt.

avatar van Dirkrocker
Ook dit is een heerlijke plaat van de mannen. Geweldig gitaar werk weer, en de geweldige melodieën worden moeiteloos uit hun mouw geschud. Vanaf destroyer zit je er gelijk in en knalt de plaat heerlijk.