Nou ja, het beste werk sinds No Love Deep Web, zei ik al, en dat zegt genoeg. Het is wat minder over de top qua flipperkastbeats en dat vind ik bij Death Grips eigenlijk wel fijn. Het lijkt ook wat zwaarder en emotioneler te zijn dan we van Death Grips gewend zijn, het hakt er bij wijlen echt in. Tof ook hoe sommige tracks klinken alsof je naar een rockband luistert, past erg goed. Veel beter dan 'disc 1', wat dat betreft. Enkele nummers zijn echt regelrecht fantastisch, vooral het titelnummer en On GP
Maar goed, er moet wat beslist worden want zo klopt het niet: ofwel we zien Niggas on the Moon en Jenny Death als twee los uitgebrachte delen van een dubbelalbum die we met hun aparte covers apart op de site zetten (zoals Rateyourmusic), of we zien dit als één dubbelalbum dat ook als zodanig op de site moet, ondanks dat de twee schijven bijna een jaar van elkaar uitgebracht zijn en totaal verschillend klinken, wat zou beteken dat de berichten van Niggas On the Moon hier naartoe moeten en dat album verwijderd moet worden. Zoals het nu is klopt het niet, dat is zeker. Wat vindt de crew (
titan?
herman?