Tank86 - Obey (2015)

6. Void (5:30)
  7. Gilgamesh (4:30)
  8. Revolt (6:03)
avatar van trebremmit
Dit nieuwe album is mede mogelijk gemaakt door de fans zelf via Kickstarter, heb er zelf ook aan meebetaald, en als het goed is krijg ik de cd voor de releasedatum.
Twee nummers staan al op bandcamp en dat klinkt weer erg goed!

Bandcamp

avatar van Agony
Zelden was een instrumentale plaat in het stonergenre zo boeiend en divers. ‘Obey’ staat vol met krachtige, maar kleurrijke riffs die samen met een beukende en spannende ritmesectie zorgen voor een divers pallet aan heavy tracks. Een afwisselend maar toch opvallend consistent geheel. De enorme dynamische titeltrack ‘Obey’ (probeer hier maar eens stil bij te blijven zitten) en het spannende ‘Conquistador’ (met de fraaie trompetklanken van Pendejo frontman El Pastuso) als absolute uitschieters. Hier kan Karma to Burn mooi een puntje aan zuigen. Neo-klassieker in het instrumentale stonergenre. Bron: mijn review voor Counter Culture -> Shorts #10 met: Tank86, The Prodigy, Raketkanon, Sue the Night en meer... - counterculture.nl