menu

Andrew Bird - Echolocations: Canyon (2015)

mijn stem
3,32 (14)
14 stemmen

Verenigde Staten
Folk
Label: Wegawam

  1. Sweep the Field (7:14)
  2. Groping the Dark (10:43)
  3. Rising Water (5:09)
  4. Antrozous (7:06)
  5. The Return of Yawny (3:47)
  6. Before the Germans Came (8:04)
  7. The Canyon Wants to Hear C Sharp (8:52)
totale tijdsduur: 50:55
zoeken in:
avatar van Justinx
De man blijft maar albums maken. Ik heb de laatste plaat nog niet eens gehoord. Eerder uitte ik mijn kritiek op de nieuwere albums van Andrew Bird, die zich naar mijn gevoel steeds vaker op Bird's stemgeluid en ander instrumentarium richten in plaats van de composities. Alsof zijn vioolspel iets minder op de voorgrond komt. Met Echolocations: Canyon komt daar hoogstwaarschijnlijk verandering in, gezien de nieuwe van Andrew Bird geheel instrumentaal is. Useless Creatures vond ik zeker vermakelijk, dus ik ben benieuwd wat de man voor ons anno 2015 in petto heeft.

avatar van aERodynamIC
3,0
Allemaal best boeiend maar voor mij al snel een beetje too much.

avatar van Joram
4,0
Wat mij betreft best ok. Op voorwaarde dat ik er in alle rust in bad of in bed naar luister. Op ieder ander moment is hij niet aan te raden. Neem je tijd zou ik zeggen, dan geeft deze best wel iets moois terug.


Gast
geplaatst: vandaag om 06:52 uur

geplaatst: vandaag om 06:52 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.