Alien Ant Farm - Always and Forever (2015)

Label: Executive

1. Yellow Pages (3:15)
  2. Simpatico (3:26)
  3. Burning (3:13)
  4. Let Em Know (3:15)
  5. Our Time (3:44)
  6. Homage (4:11)
  7. Sidelines (3:43)
  8. Little Things (Physical) (3:23)
  9. Crazy Love (3:42)
  10. American Pie (3:52)
  11. Godlike (3:30)
  12. Better Weather (3:58)
  13. Dirty Bomb (3:55)
Ozric Spacefolk
Ik vind het wel sympathiek dat deze band blijft vechten voor bestaansrecht.
Ik vond het ooit best een aardige band. Helaas werden ze megaberoemd door een song die niet eens in hun stijl was, dus ze werden al snel in de nu-metal hoek geplaatst, waar ze niet hoorden.

avatar van james_cameron
Matig comeback-album, waarmee de band het volgens mij niet gaat redden. Het songmateriaal is gewoonweg niet sterk genoeg. Opener Yellow Pages is veelbelovend en een catchy song als Our Time heeft zeker hitpotentie, maar er zijn teveel matige tracks die amper een indruk achterlaten. Deze band heeft een mooie toekomst achter zich.