Aly & AJ - Into the Rush (2005)

Label: Hollywood

1. Rush (3:12)
  2. No One (2:58)
  3. Collapsed (2:57)
  4. Something More (3:40)
  5. On the Ride (3:32)
  6. Speak for Myself (3:11)
  7. Out of the Blue (2:58)
  8. In a Second (3:36)
  9. I Am One of Them (3:26)
  10. Sticks and Stones (3:47)
  11. Protecting Me (2:59)
  12. Slow Down (3:55)
  13. Do You Believe in Magic (2:14)
  14. Walking on Sunshine (3:54)
  15. Chemicals React * (2:56)
  16. Shine * (3:25)
  17. Never Far Behind * (3:21)
avatar van Sofie K.
Ik vind dit een zeer geslaagd album. Vooral hun single rush, sticks and stones en no one vind ik goed. Hun stemmen zijn heel mooi.

edejong
Lekker album! veel afwisseling .. ...3.5* mijn favoriete tracks zijn: Rush, Collapsed, Sticks and Stones, Chemicals React

avatar van Luigi-ish
Eigenlijk moet de andere nieuwe versie ervan dan ook op MM staan, as it contains 5 more songs Maar mijn current favorieten zijn Rush natuurlijk, Chemicals React zeker, Sticks and Stones en Slow Down.

Waarom staat hierboven Chemicals React er niet bij, of zie ik dit nou gewoon verkeerd?

Hele aangename muziek, maar na vijf nummers begint het al op te vallen hoe veel de nummers op elkaar lijken. Misschien verandert dat naar een tweede luisterbeurt, maar na nummer 14 (van de 17) had ik sterk de neiging om maar wat anders aan te zetten. Singles 'Rush' en 'Chemicals react' blijven heel goed!

Ik ken ze via-via, maar dacht dat alle liedjes die ik kende 'nieuw' waren (van een nieuw album althans).
Verkeerd gedacht , maar dat weerhoudt me er niet van deze liedjes te luisteren! Vooral Chemicals React, Do You Believe in Magic en No One spreken me aan

Geweldig album. Ik kan elke nummer hard meebrullen
Jammer dat ze nog niet echt zijn doorgebroken in Nederland.
Hopelijk gaat het ze nog wel lukken.
Ik ben in ieder geval een grote fan

avatar van MIAB
Dit debuutalbum is echte pop-rock en niet aan mij besteed. Ik vind deze opvolger al een stuk beter, maar het latere werk is van een hoger niveau. 2,5*

Rush (3:12) --- 3,0
No One (2:58) --- 2,5