Modestep - London Road (2015)

Dance

met Genetix

14. Mianite * (5:00)

met Tom Syndicate

avatar van tonvanhoof
Eigenlijk is dit het album dat the Prodigy dit jaar had moeten maken. Gevarieerd album dat the next big step zou kunnen betekenen voor Modestep. Dit gaat bij mij hoog op rotatie thuis.

avatar van musician
Ik begrijp het niet goed, waarom had The Prodigy dit album moeten maken ipv Modestep?

Machines is alvast prachtig, is de rest van het album vergelijkbaar?

avatar van legian
Machines klinkt erg goed, Rainbow dan weer ietsje minder. Maar ben benieuwd naar het album.

avatar van legian
Het klinkt allemaal wat strakker en volwassener terwijl er nog genoeg ruimte overblijft voor wat fun (Rainbow). Een stap voorwaarts voor de heren, vooral de nummers zonder gastartiesten doen het goed bij mij, de combinatie met rock mag van mij nog verder uitgebreid worden.
3.5*