Rich Hopkins and Luminarios - Tombstone (2014)

Rock / Roots
Uitgebracht in eigen beheer

1. Don't Worry (5:13)
  2. Everything (3:35)
  3. Tombstone (4:23)
  4. Home of the Brave (4:25)
  5. Free Man (4:25)
  6. Hang On (4:07)
  7. Top of the World (7:38)
  8. No Regrets (3:45)
  9. Campfire Chat (0:59)
  10. Private Shaw (8:35)
  11. Mourning Song (3:21)
  12. Leona's Waltz (3:10)

met Arnold Parker

avatar van frolunda
Deze vandaag weer eens opgezet en ik moet zeggen het blijft een prima album met een paar geweldige uitschieters en veel heerlijke gitaarsolo's.De toppers zijn het briljante titelnummer,de opener Don't worry,Freeman en het met een prachtige tekst (Wounded knee?) gezegende Private shaw.
De combinatie van Rootsrock en blues doet wel een beetje denken aan de Drive-by-truckers maar dan overgoten met een Sonoran desert sausje.
Wel jammer dat er een aantal zwakkere nummers (onder meer No regrets en Hang on) opstaan en de zang op sommige nummers wat flets is.Zonder die paar minpunten had Tombstone nog hoger gescoord.
Verder complimenten voor de mooie hoes en hopen op meer stemmen/aandacht voor Rich Hopkins,want dat verdient ie zeker.