Assemblage 23 - Failure (2001)

Electronic

6. Divide (6:04)
  7. Longevity (6:43)
  8. Silence (4:58)
  9. Awake (6:34)
  10. King of Insects (5:05)
avatar van orbit
Mijn favoriete ebm-plaat! Staan eigenlijk alleen maar lekkere nummers op en enkele krakers in het genre: Naked, I am the rain (lekker meebrullen), Disappoint en Awake. Verder staan er nog wat langzamere nummers op die eigenlijk ook meteen het sterkste zijn wat A23 heeft gemaakt, Longevity en King of Insects. Vooral het laatste nummer vind ik grote klasse. Mooie tekst, prachtige opbouw..
4.5*

perfume
Inderdaad een erg goed album van A23. Ook mijn favorieten staan er allemaal op!

Mordor
Pas geleden ontdekt! Heb het vast weleens eerder voorbij horen komen op feesten, maar dat is me nooit zo opgevallen. EMB op eredivisie niveau. I am the Rain springt er voor mij ook uit. Binnekort ander materiaal eens uitchecken.

avatar van Luminal
Dit blijft idd een heerlijk album, prachtige teksten en pakkende melodielijnen. Vanaf de release tot op dit monent nog steeds boeiend! Ver weg het sterkste album van A23! Dissapoint, Awake, I am the Rain zijn idd erg super!