Orson - Bright Idea (2006)

Label: Mercury

6. Tryin' to Help (3:38)
  7. So Ahead of Me (4:36)
  8. Last Night (5:06)
  9. Look Around (3:44)
  10. Save the World (3:53)
  11. The Okay Song * (3:50)
  12. So Ahead of Me / Already Over [Acoustic] * (7:43)
  13. I Can't Go for That (No Can Do) *
  14. Bright Idea [Acoustic] *
Ik heb no tomorrow gehoord, erg lekker nummer! Ik ga maar eens verder zoeken op deze cd:D

Electro_
No Tomorrow is zeker leuk: Rockmuziek met een soort electronische geluiden erdoorheen. Klinkt erg fijn

avatar van HaWe
Idd dat nummer is leuk. Bright Idea is ook leuk, maar de rest vond ik tegenvallen, jammer genoeg

avatar van krang74
Ik vond de cd ook tegenvallen. Daarbij moet ik wel zeggen dat ik geen idee had wat ik moest verwachten, maar op 'No Tomorrow' na is het geen aanrader.

edejong
lekker zomers plaatje meer niet: 3*

avatar van Kos
Kos
No Tomorrow is erg leuk .

avatar van Kos
Kos
1 van de beste singles dit jaar zelfs. Elke dag eventjes draaien .

Joannetje
Leuke cd! Niet uitmuntend, maar wel heel goed om vrolijk van te worden'!

nijme255@adsl
De kids doen goed hun best.
Maar de nummers blijven niet hangen.
Zegt me niets dat ze op nr. 1 staan in de UK.
Voor goede nummers is meer nodig.

Ik heb een andere cd!
Een rode hoes, en The Okay Song heb ik niet, maar Downtown weer wel.. Zijn blijkbaar 2 edities?

Ace
Het klinkt allemaal wel vrolijk en zomers, maar van zijn stem ben ik niet zo kapot. Daarbij is het allemaal wat vlak en raakt het me nergens. De single No Tomorrow daarentegen is echt geweldig! Vanwege dat nummer en de rest wat opzich wel aan te horen is toch 3*.

Ah, dat liedje. Best grappige Amerikaanse rock, maar niet echt heel bijzonder toch? 3,5* voor No Tomorrow.

herman schreef:

Je geeft het album toch geen 3,5 terwijl je alleen No Tomorrow gehoord hebt?

Electro_
Als je even kijkt zie je dat Herman ook niet gestemd heeft

Hehe sorry, zo vaak ben ik niet online en dat vatte ik ff niet. Maar omdat hij het zo zei dacht ik van, euh wtf. Excuseer

Ik heb maar een correctie ingestuurd, vanwege mijn andere kleur album hoes en het feit dat ik Downtown wel heb en The Okay Song niet..

avatar van Bighead
Tomorrow there's no school
So let's drink some more red bull?

avatar van HaWe
m'n vriend heeft The Okay Song wel hoor! Waarom staat die er nu niet meer tussen?

Electro_
En welke mafkees zet nou bij elk nummer 'Orson' neer?

avatar van HaWe
Ik denk dat het Onaicram is, want die heeft het bijgewerkt... Ik zou het graag weer goed doen, maar ik weet niet hoe dat moet... :$

Al gedaan

HaWe schreef:

En ik niet. Welke kleur hoes heeft je vriend? Dan zijn er gewoon 2 edities.

avatar van HaWe
uh ik zal eens kijken, nog nooit echt opgelet eigenlijk :S maar ik denk ook dat er twee edities zijn... dan zou achter 'the okay song' eigenlijk een sterretje (*) moeten, wat aangeeft dat dat nr niet op elke cd staat... ingewikkeld...

Onaicram schreef:

Je geeft het album toch geen 3,5 terwijl je alleen No Tomorrow gehoord hebt?

Sorry voor de verwarring. Ik bedoelde te zeggen dat ik dat liedje 3,5* waard vind. Heb het album verder niet gehoord, dus daar stem ik niet op.

Tekstueel zit het wel leuk in elkaar. Redelijk origineel. Jammer alleen dat de rest wat tegenvalt. Happiness is na No Tomorrow de nieuwe single geworden.

Leukste nummers op het album: No Tomorrow, Bright Idea en Tryin' to Help. Zijn toevallig ook de nummers die muziekaal het meeste op elkaar lijken.

Heerlijke CD, No Tomorrow is inderdaad iets anders dan de rest, maar de rest is echt fantastisch, vooral so ahead of me, zit gewoon lekker in elkaar.

Joannetje
Ik denk dat dit duidelijk een album is die je vaker moet luisteren voordat je hem gaat waarderen. Heb 'm nu al tig keer gehoord, and I love it!
Nummers blijven de hele dag in mijn hoofd hangen, vooral tryin' to help groot favoriet.

Downtown is wel meteen materiaal voor een klassieker op zich.

avatar van Discoverme
De Bekende single No Tomorrow blijft lekker. Happiness heeft een hele aparte Marvin Gaye - What's going on, backings en sound, waar ik behoorlijk van onder de indruk ben...In een pop/rock nummer zo een soulfeel neer zetten.hmm..apart dus...

Last night is ook wel een potentiele volgende single...licht lekker in t gehoor.