Bomb the Bass - Into the Dragon (1988)

Dance
Label: Rhythm King

1. Beat Dis [U.S. 7" Inch Mix] (3:43)
  2. Megablast [Rap Version] (6:51)
  3. On the Cut (3:52)
  4. Dont Make Me Wait (4:17)
  5. Dynamite Beats (1:50)
  6. Megablast (Hip Hop on Precinct 13) (3:55)
  7. Hey You (3:23)
  8. Shake It (5:10)
  9. Say a Little Prayer (5:27)

met Maureen

10. Beat Dat [Freestyle Scratch Mix] (3:44)
  11. Beat Dis [Gangster Boogie Inc. Remix] * (4:55)
  12. Don't Make Me Wait [Maximum Frequency Mix] * (5:39)
  13. Megablast [Original Rap] * (5:13)

met Merlin

14. Say a Little Prayer [Get Down & Pray Mix] * (5:11)
avatar van musicfriek
RogerV schreef:
Alleen die versie van Say a little prayer had van mij dan weer niet zo gehoeven.
Juist wel, die vind ik beter dan het origineel (ja, ik zeg het gewoon), Maureen zingt zo mooi hier. Die uithaal aan het einde brengt me nog steeds in trance in combinatie met die heerlijke bas in dit nummer. En destijds op vinylsingle gekocht, flink stuk jeugdsentiment dus

Deze weer eens opgezet en wat blijft Beat Dis toch een classic, volume gaat flink omhoog bij dat nummer. Alleen Don't Make Me Wait vind ik hopeloos gedateerd klinken, doet me nu echt niks meer. En dat 'gezoek' naar een andere radiozender aan het begin van praktisch elk nummer stoort me ook op den duur. Megablast [Rap Version] was ik toen niet zo voor in, maar wat een killertrack is dat eigenlijk

Al met al wel een essentieel album voor de dance.