Stone Sour - Meanwhile in Burbank... (2015)

Rock / Metal
Label: Roadrunner

1. We Die Young (2:33)
  2. Heading Out to the Highway (3:48)
  3. Love Gun (3:31)
  4. Creeping Death (6:35)
  5. Children of the Grave (4:48)
avatar van CWTAB
Oeph, covers die dicht bij het origineel liggen zonder helaas het origineel te evenaren. Ieder nummer klinkt tamelijk gepolijst en ongeïnspireerd.

In pakweg Creeping Death is er niks van de dreiging, passie te bespeuren, We Die Young is ook te braaf terwijl Love Gun wel pakt (met hoge uithalen) & Children Of The Grave goed op dreef is (tevens beste cover op deze ep).

Waar zijn de weerhaken? Nergens meer, een voortzetting van het geluid van hun laatste 3 platen..

avatar van JohnS
niks nieuws of speciaals. alles op safe gespeeld. de power van de eerste twee albums is er al lang niet meer. (helaas) Childeren of the grave is inderdaad de beste cover.

avatar van james_cameron
Leuk EP'tje met vijf covers, van Alice In Chains, Judas Priest, Kiss, Metallica en Black Sabbath. De band blijft dicht bij de originele versies en je kunt je afvragen wat het nut is van een dergelijke release, maar alles is net krachtig genoeg om leuk te blijven. En de sterke zang van Corey Taylor blijft een groot pluspunt.