Arena - Contagion Max (2014)

Label: Verglas

1. Witch Hunt (4:14)
  2. An Angel Falls (1:13)
  3. Painted Man (4:39)
  4. Vanishing Act (4:11)
  5. This Way Madness Lies (3:31)
  6. The Hour Glass (5:58)
  7. Bitter Harvest (2:51)
  8. I Spy (2:33)
  9. Never Ending Night (3:23)
  10. Spectre at the Feast (5:33)
  11. Skin Game (4:42)
  12. Salamander (3:55)
  13. On the Box (2:38)
  14. Tsunami (2:36)
  15. On the Edge of Despair (5:40)
  16. The City of Lanterns (1:21)
  17. Riding the Tide (4:26)
  18. Contagious (4:07)
  19. March of Time (7:29)
  20. Mea Culpa (3:43)
  21. Cutting the Cards (4:55)
  22. Confrontation (5:05)
  23. Ascension (4:31)
avatar van Brunniepoo
'Contagion zoals het album oorspronkelijk bedoeld was', luidt het verkooppraatje, dus met de tracks van Contagious en Contagium op de juiste plaats toegevoegd. Ik geloof het allemaal direct, maar voor mij voelt het niet als een verbetering van het oorspronkelijke album, sterker, die extra minuten maken er juist een mindere luisterervaring van. Tegenvaller.

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
En de echte completist heeft nog steeds de Contagium en Contagious EP's nodig voor de 'special remixes' van Witch Hunt en Salamander...

avatar van Gert P
Ik ben er wel blij mee en vind het completer.

Zelf vind ik dit geen verzamelaar....

avatar van Torch
Brunniepoo schreef:

Volkomen mee eens, de flow van het origineel is veel beter.
Voor de completisten onder ons (me included )