menu

The Fantastic Four - The Lost Motown Album (2015)

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Verenigde Staten
Soul / Funk
Label: Kent

  1. You Turn Me Around
  2. A Little Too Much
  3. Don't Care Why You Want Me (Long as You Want Me)
  4. Don't Tell Me I'm Crazy
  5. Fan the Flame
  6. How Big Is Your Heart
  7. I Feel Like I'm Falling in Love Again
  8. I Hate Myself for Loving You
  9. I Just Can't Forget About You Baby
  10. I Love You Madly
  11. I Shall Not Be Moved
  12. I'm Gonna Carry On
  13. I'm Still a Struggling Man
  14. I've Found My Goal
  15. If This World Were Mine
  16. In a Bad Way
  17. It Keeps Raining Down Tears
  18. Just Another Lonely Night
  19. Keep on Tryin' ('Til You Find Love)
  20. Loving You (Is Hurting Me)
  21. On the Brighter Side of a Blue World
  22. Pin Point It Down
  23. Take Him Back If It Makes You Happy
  24. The Double Cross
  25. We Can Work It Out
zoeken in:
avatar van thelion
4,5
Bij kent hebben ze al aardig wat Motown verzamelaars en heruitgaves uitgebracht afgelopen 2 jaar, maar nu overtreffen ze zichzelf met dit album.

The Fantastic Four wie kent ze niet, ik vaag van Fantastic Four - Got to Have Your Love (1977) dat op Westbound is uitgebracht, net als al hun bekende albums.nou ja bekend

The Fantastic Four beggon al midden jaren 60 hun eerste single The Whole World Is a Stage op het Ric-Tic label was gelijk hun grootste hit. Er volgden nog veel singels maar het succes van The Whole World Is a Stage werd nooit geëvenaard. Ric-Tic werd eind jaren 60 over genomen door Motown en dus moetsen de Fantastic Four ineens in de "Motown Machine" mee gaan draaien en dat werkte niet echt, veel opnames hebben ze gemaakt, maar daar is maar bar weinig van uitgebracht een aantal singles en that's it. Dit album is altijd op de plank blijven liggen tot nu dan.

Dit album is bijna niet te herkennen als "Motown" waarschijnlijk is dat ook de reden dat dictator Gordy het album nooit heeft willen uitgeven.
Prachtige met Funk door weven Soul plaat (eerste 12 nummers) aangevuld met 13 andere opnames uit de Motown archieven alles nooit eerder uitgebracht.

Verplichte kost voor Motown adepten en voor liefhebbers van Funky Soul referentie punten Isley Brothers, Temptations, Four Tops (de wat rauwere kant dan wel) of The Contours maar dan wel de stijl van dit album The Contours - Dance with the Contours (2011) ook uitgebracht bij kent.

Voor de volledigheid in in 1974 verlieten ze Motown en vonden onderdak bij Westbound waar ze redelijk succesvol mee liften op de Disco-Funk van eind jaren 70.
Ze zijn muzikaal actief gebleven tot 2000, met albums en optredens.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:26 uur

geplaatst: vandaag om 10:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.