menu

Barock Project - Skyline (2015)

mijn stem
4,16 (16)
16 stemmen

Italiƫ
Rock
Label: The Merch Desk

  1. Gold (8:40)
  2. Overture (3:40)
  3. Skyline (10:21)
  4. Roadkill (5:59)
  5. The Silence of Our Wake (10:47)
  6. The Sound of Dreams (2:21)
  7. Spinning Away (6:06)
  8. Tired (9:58)
  9. A Winter's Night (4:38)
  10. The Longest Sigh (7:57)
totale tijdsduur: 1:10:27
zoeken in:
avatar van Svendra
4,0
Hier ben ik erg benieuwd naar. Dit klinkt alvast indrukwekkend.

avatar van Brunniepoo
3,5
Ben hier ook erg benieuwd naar. Las in een interview in de iOPages dat de band nog twijfelde in welke taal de nieuwe cd gezongen zou worden, maar dat is kennelijk toch Engels geworden. Lijkt me een goede keuze.

avatar van Svendra
4,0
Vergeleken met Coffee in Neukölln is dit meer vocaal en minder avontuurlijk. De verwachtingen waren hoog, en dan valt het eerlijk gezegd wat tegen.

avatar van Svendra
4,0
Verhoogd met een halve ster. Na een tweede serie luisterbeurten moet ik zeggen dat het toch een goed album is. Ook al had de zang wat minder prominent gekund, er valt weer veel te genieten. Van Luca Zabbini's toetsenwerk bijvoorbeeld.

avatar van Brunniepoo
3,5
De zang is dan misschien wel wat prominenter, maar ik mis juist die gave zanglijnen van Coffee in Neuköln. Mij heeft dit album nog steeds niet echt weten te pakken, waarmee het een van de grootste tegenvallers van 2015 is.

avatar van jasper1991
3,5
Ik vind het ook een achteruitgang ten opzichte van Coffee in Neukölln. Het klinkt eigenlijk over de gehele linie aardig, op zich knap, maar ik geraak nergens in de zevende hemel. Dat komt voor mijn gevoel omdat veel nummers te lijden hebben onder wat ik de Opeth-ziekte noem: gebrek aan opbouw.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:29 uur

geplaatst: vandaag om 06:29 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.