Dizzy Wright - The Growing Process (2015)

Alternatieve titel: #TheSecondAgreement

Label: Funk Volume

1. Higher Learning [Intro] (2:38)
  2. God Bless America (4:46)

met Big K.R.I.T., Tech N9ne en Chel'le

3. Can I Feel This Way (3:54)
  4. No Time Is Better (3:08)

met Irv da Phenom

5. Train Your Mind (3:52)
  6. Regardless (3:58)

met Layzie Bone

7. Don't Ever Forget (3:48)

met Krayzie Bone

8. Floyd "Money' Mayweather (3:14)
  9. Smoke You Out (2:54)

met Mod Sun

10. Good Vibes (2:48)
  11. I Can Tell You Needed It (5:08)

met Berner

12. Smoke Box [Interlude] (1:30)
  13. Explain Myself (4:11)

met SwizZz, Jarren Benton en Hopsin

14. False Reality (2:53)
  15. Daddy Daughter Relationship (3:34)
  16. Will It Last (4:10)

met Njomza

avatar van Delars
God Bless America komt in mijn top 10 vetste nummers 2015. Wat een track!

avatar van Septua
Stiekem vind ik het een geweldig album, helaas dat Dizzy Wright te graag nummers maakt over wiet roken. Ze noemen dat toch stoner tracks? Smoke You Out en dergelijke, echt verschrikkelijke tracks en trekken het niveau van het album echt met 40% naar beneden. Zonder die stoner tracks had dit makkelijk een 4,0 gekregen, want Dizzy is namelijk echt een geweldige rapper.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik vind Dizzy Wright een vrij gemiddeld rapper, dus is de uitkomst een zeer gemiddeld album een vrij logisch resultaat. Er staan een paar tracks op die het niveau opkrikken, vaak dankzij de productie of de gastartiesten. Ach, er staan evengoed nummers op die het niveau weer doen dalen.

Kingey
Jammer van de slechte tracks.
Gekke productie van Hopsin trouwens.

avatar van No Surrender
Train Your Mind, Dont You Ever Forget, God Bless America

avatar van Kos
Kos
Had er nog nooit van gehoord. Effe videos bekeken.

Train Your Mind klinkt geweldig. Floyd Mayweather dan weer enorm kut.
False Reality dan weer wel aardig. Hm. Misschien toch even checken.

lckay
Explain Myself is echt dope.
Maar voor de rest ligt deze plaat me qua beat, stijl en lyrics echt niet.

avatar van LarsHiphop
Nog nooit een album gehoord met zo'n hoog kwaliteitsverschil tussen de verschillende tracks. Jammer denk ik dan, omdat Dizzy Wright volgens mij ook makkelijk een album moet kunnen maken waarin het niveau constant ligt op het niveau van de betere tracks hier. De betere tracks houden het voor mij nog net leuk genoeg om dit een redelijk album te vinden. 3.5*.