menu

Kingcrow - Eidos (2015)

mijn stem
3,58 (19)
19 stemmen

Italiƫ
Rock / Metal
Label: Sensory

  1. The Moth (4:22)
  2. Adrift (6:17)
  3. Slow Down (5:17)
  4. Open Sky (5:34)
  5. Fading Out (Part IV) (3:47)
  6. The Deeper Divide (7:37)
  7. On the Barren Ground (5:18)
  8. At the Same Pace (7:45)
  9. Eidos (8:16)
  10. If Only (7:46)
totale tijdsduur: 1:01:59
zoeken in:
avatar van james_cameron
3,5
Sfeervolle, zij het niet al te originele progressieve rock/ metal uit Italië, verzorgd in elkaar gezet en uitgevoerd. Het duurt even voor het kwartje valt en de eerste paar songs zijn niet zo heel bijzonder, maar gaandeweg wint het album aan kracht en wordt het toch nog een aangename luisterervaring.

avatar van notsub
4,0
Ik moet zeggen dat bij de releases van Kingcrow steevast een erg goed album hoor. Dat is ook nu het geval. Minpuntje is wel dat ik de beide albums hiervoor niet zo hoog meer heb zitten als destijds. De toekomst zal leren of dat nu weer het geval is. In ieder geval klinkt dit album weer heel erg Kingcrow, dus met de nodige fijne Porcupine Tree invloeden. Er is verder dus niet zo veel veranderd ten opzichte van de voorgangers, al lijkt het songmateriaal nu wat stabieler op een meer dan gemiddeld niveau te bivakkeren. En dat is prettig; nu de houdbaarheid nog.

avatar van The_CrY
3,0
Prima prog. Doet me beetje denken aan Porcupine Tree/Leprous/Tool. De wat donkerdere prog. Weet me niet het hele album door vast te houden.

Gast
geplaatst: vandaag om 05:55 uur

geplaatst: vandaag om 05:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.